Cormoran Feeder Bot

A Cormoran márka a legtöbb horgász számára ismerős lehet. Gyerekkoromban nekem is volt teleszkópos Cormoran horgászbotom. A márka története egészen 1974-ig nyúlik vissza. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a Cormoran háza táján is számos változás történt. A vállalkozás történetében 2012-ben tulajdonos változás történt. A Cormoran céget megvette a japán Daiwa cégcsoport. Ezzel együtt a Cormoran termékek számára lehetővé tette a Daiwa által készített fejlesztések termékben való elhelyezését. A modern Daiwa botok technológiájával készülnek a Cormoran feederbotok is. A Daiwáéval azonos gyűrűket találhatunk a Cormoran feeder botokon. Illetve a Daiwától megszokott 2 év jótállást érvényesítik a Cormoran feederbotokra. Jelenleg a Cormoran horgászfelszereléseket a Daiwa forgalmazza.

Térjünk rá a Cormoran feederbotokra. A horgászpiacon a Cormoran feeder bot kínálat széles, a legtöbb ár kategóriában megtalálhatóak. A belépő szintű horgászbotok még nem tartalmaznak sok karbont. A felépítésük üvegszálból készül, emiatt elég nehezek és vastag a blankjük.

A középkategóriban megtalálható Daiwa feederbotok a legtöbb horgász számára megfelelő minőséggel rendelkeznek. Ebben a kategóriában megtaláljuk a Cormoran GF Feeder Pro botcsaládot.

Széles méretskálával rendelkeznek a palettán lévő botok. Találunk közte Picker botokat, de egészen a 4,20 méteres távdobó feederbotig terjed a skála. A Cormoran GT Feeder Pro termékcsaládban a legnépszerűbb méretű botok a 3,90 méteres verziók. Ezekkel a horgászcuccokkal már kellő távolságot érhetünk el, de könnyebb kezelni a vízparton a 4,20 méteresnél. Véleményem szerint a legkezesebb horgászfelszereléshez elég a 3,60 méteres Cormoran feederbot. Egy megfelelő 60-as mérető elsőfékes vagy nyeletőfékes orsóval tökéletes páros lehet. Azoknak a horgászoknak ideális, akik pecáznak folyóvízen és napijegyes tavakon egyaránt.

A Cormoran feeder botokat a Daiwa fejlesztőcsapata tervezi. Ezért ismerős lehet a gyűrűsor a Daiwa botokról. A Cormoran botokat kézbe véve könnyen összetéveszthetnénk a Daiwa feederbotokkal. Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik szeretnék a horgászfelszerelésüket jó áron összerakni. Nem kell engedni a jó minőségből, ha Cormoran feeder mellett döntesz!

Nézd meg a teljes Cormoran kínálatot!

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése