Daiwa Bolognai bot

A származását tekintve könnyen kitalálhatjátok honnan ered a bolognai bot eredete. Olaszországban találták fel, a híres Bolognából származnak a bolognai botok. Az alapját tekintve spiccbot, amit feltuningoltak gyűrűsorral és orsótartóval. Ennek az a célja, hogy folyóvízen úsztatással lehessen horgászni a segítségével. A bolognai módszer titka a vízközt történő horgászat. Amikor Olaszországban jártam mindig figyeltem a tengerparti horgászokat. Kíváncsi voltam milyen horgászfelszerelést használnak. Nagyban eltért a tengeri horgászfelszerelés a Magyarországon népszerű horgászcuccoktól. A sós víz tönkre tenné az édesvízi orsók belső szerkezetét. Ezért számos tengeri (SW) orsóval találkoztam. Az egyik alkalommal egy tengerparti mólón láttam egy idős horgászt Daiwa bolognai bottal. Kisebb tengeri halakra horgászott vele és fél percenként kapása volt. Jól esett a lelkemnek, hogy külföldön is olyan termékkel találkozok, ami nálunk is elérhető. Bolognai botok nélkül nem létezhet horgász webáruház, ezért széles körben megtalálható a Daiwa bolognai bot kínálata webáruházunkban.

A bolognai botos techinka a tengeren túl is népszerű a horgászok körében. Japánban és Amerikában is komoly rajongó, versenyző tábora van. A Daiwa lehetőséget kínál azok számára, akik bolognai bottal szeretnének horgászni.

Daiwa bolognai bot

A Daiwa bolognai bot kínálatból szeretném kiemelni a Daiwa Ninja Bolognai botcsaládot. A Ninja Bolognai bot elérhető 5 és 6 méteres változatban az online horgász áruházban. Ezek a bolognai botok elegendő távolságba képesek juttatni a végszereléket. A botok felépítését tekintve extra könnyű blankra épülnek. Dobáskor teljesen feltöltődnek, ami segít a távolabb juttatni az úszót. A bot blankja bedobás után gyorsan visszaáll az alaphelyzetbe. A magas karbon tartalomnak köszönhető ez a karakterisztika és a pehely könnyű súly. A bolognai bot bottestén karcsú titánium-oxid gyűrűsor fut végig. Ezek a prémium kategóriájú gyűrűk hozzájárulnak a bolognai botok gyors akciójához. Ár-érték arányát tekintve ebben a középkategóriában kiváló választás lehet.

A bolognai botos horgászat szerelmesei biztosan találnak a webáruházunkban megfelelő botot. Ha nem nyerte el a tetszésed a Daiwa bolognai bot kínálatunk, nézd meg a gyártó teljes kínálatát.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése