Prologic bojlis botok

 

A Prologic alapvetően a nagypontyhorgászat során szükséges eszközöket és felszereléseket gyártja. Magas minőség, de valóban megfizethető ár jellemzi. Bojlis botjaikat nagy megelégedéssel használják Európa-szerte a horgászok. A PROLOGIC pontyozó botcsalád azoknak a pontyhorgászoknak van kitalálva, akik igazán komolyan veszik a horgászatot! Mindegyik bot tökéletesen megfelel a modern pontyhorgászat követelményeinek. Kellő erővel rendelkezik, hogy az extrém távolságokat is elérjük, mégis fantasztikusan rugalmas az erős pontyok való fárasztásához is így jobb élményekkel lesz gazdagabb a horgászat során.

A Halcatraz horgász webshop és horgászbolt kínálatában szinte a teljes termékpaletta megtalálható. Ha például egy nagy igénybevételre szánt, igazán strapabíró, rakétázó botot keresünk, megemlíthetjük a Prologic kínálatában a Spod Rod botot. 5,5 librás terhelhetősége a nagy méretű spomb használatát is megengedi. Hihetetlen távolságok elérésére alkalmas, amelyhez az 50 mm átmérőjű keverőgyűrű is segít. A kényelemről az új nyélkiképzés gondoskodik, így nem fárasztó a rakétázás.

Na de ha Prologic bojlis botokról van szó, ki nem hallott volna már a C1 alfa nevezetű botcsaládról. Egy megbízhatóbb blankot kapott, remek félparabolikus akcióval és minőségi alkotóelemekkel. Mint például az új gubancolódást gátló kivitelű spiccgyűrű és mindegyik gyűrű ultra könnyű kerete. A 3,25 és 3,5 librás modellek mind 50 mm-es keverőgyűrűvel vannak ellátva, hogy minden szituációban javítsa a dobási teljesítményt. Teljes hosszsorozata megtalálható mint a Halcatraz horgászcentrumban, mint a horgász webáruházban.

2019-ben megérkezett a Prologic Custom Black botcsaládja, amely széles méretválasztékban elérhető. Nagy sűrűségű 24 Tonnás karbon kompozit bottest jellemzi. Parabolikus akciónak köszönhetően élvezet vele a fárasztás. Az 50 mm-es keverőgyűrűk a 3.00 lb-es modellektől és afelett elérhetőek, így nagy távolságra dobhatunk vele.

Majd ezek után megérkezett végre az új felső kategóriás C.O.M. botcsalád, egy még érzékenyebb és gyorsabb HM 30 tonnás blankkal és prémium minőségű alkotóelemekkel. A C.O.M. RADE botok helytállnak a legextrémebb körülmények között is, erőteljes, de parabolikus akciójuknak köszönhetően teljes kontrollt biztosítanak a fárasztás alatt és minimalizálják a hal leakadásának esélyét még akkor is, ha nagy halat fárasztunk rövid zsinóron!


A megemlítet botcsaládok mellet még számos bottípus megtalálható. Nézz szét webáruházunkban, szűrj rá milyen botot is szeretnél és válassz. Hihetetlen magas minőség és közepes ár! Ezek tényleg szuper horgász cuccok olcsón.

Mutass többet
Találatok száma: 63
Lista szűrése