Szűrők
Bruttó ár
1449Ft Ft113991
Akciós / Új
(15)
Gyártó
(2)
(3)
(11)
(7)
(1)
(12)
(6)
(59)
(1)
(6)
(3)
(2)
(4)
(2)
(2)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
(1)
Raktáron
(42)
(86)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász fejlámpa

Nem létezhet horgász webáruház bőséges horgász fejlámpa kínálat nélkül. Az éjszakai horgászat elképzelhetetlen erős fényű fejlámpa nélkül. A fejlámpák között óriási minőség béli különbségek vannak. A Halcatraz webáruház kínálatát úgy alkottuk meg, hogy minden horgász megtalálja a számára legalkalmasabb, megfelelő minőségű fejlámpát.

A fejlámpákat különböző módon kategorizálhatjuk. Elérhetőek a hagyományos, elemes horgász fejlámpák. Napjainkban a horgászok kifejezetten az akkumulátoros, tölthető fejlámpákat részesítik előnyben. Mérlegelni kell a horgásznak, melyik típus felel meg az igényeinek.

Fejlámpa horgászathoz

Hogy milyen fejlámát válasszunk a horgászathoz? Ez attól függ, hogyan is horgászunk!

Azoknak a horgászoknak javasoljuk az elemmel működő lámpákat, akik nem tudják a vízparton tölteni. A sátoros horgásztúrák alkalmával egyszerűbb elemes fejlámpát választani. Gyors elemcsere után megfelelő fényforrást biztosít az eszköz.

Azok a horgászok, akik faházban töltenek el több napot érdemes akkumulátoros lámpát választani. Nappal érdemes tölteni, éjszaka viszont nem kell benne elemet cserélni és olcsóbb üzemeltetni hosszú távon. Az akkumulátor kapacitása a fény erősségétől függően, akár 12 órát is kibír. A lámpák fényerejének erőssége lumen mértékegységben van feltüntetve. 

Érdemes azt a kérdést feltenni magunknak, hogy mire szeretnénk használni az adott fejlámpát? 

Egyszerű horgász lámpák

Éjszakai horgászaton, szerelék készítéshez, csalizáshoz megfelelnek a belépő szintű fejlámpák is. Ezek a fejlámpák 1500 forinttól elérhetőek a kínálatunkban. A Carp Zoom Vivid COB és az Outdoor Neptune fejlámpák már alkalmasak erre a feladatra. Ezek a fejlámpák még nem képesek a fókuszálás állítására, de 5-15 méterig elvilágítanak.

Tölthető fejlámpák

Az egyszerű horgász lámpák után következnek a tölthető, erősebb fényerővel rendelkező fejlámpák. A Spro Freestyle horgász lámpa USB-n keresztül tölthető. Magasabb minőségi besorolás és erősebb fényerő jellemzi.

Amennyiben nem szűkséges az akkumulátor, érdemes a Prologic LUMIAX MKII fejlámpát választani. A Fox kínálatában számos prémium minőségű fejlámpa szerepel. Kifejezetten magas fényerővel rendelkeznek. Választható elemes és akkumulátoros változat belőlük. Hal fárasztásához, csónakkel való közlekedéshez és szereléshez ajánlott. 

LED fejlámpák

A horgász fejlámpák felső kategóriájához a LEDLenser fejlámpákkal érkeztünk meg. Kimagasló minőség jellemzi őket már a középkategóriában is. Érdemes tölthető változatot választani belőle, hiszen jó az áramfelhasználási képességük a lítium akkumulátoroknak. Az egyik legkedveltebb típus a fókuszálható LEDLenser H7R.2, amit elemmel és akkumulátorral is használhatunk.

Színes fényű fejlámpák

A LEDLenser lámpák között találhatunk színes fénnyel rendelkező verziót is. A harcsa horgászok kifejezetten kedvelik a (zöld, kék, piros) fényű LEDLenser MH8-as modellt. A fókuszálható fejlámpák képesek 100-160 méterre elvilágítani. Éjszakai horgászat során pontosabb dobások érhetők el a segítségükkel. 

A kedvezőbb árkategóriában a Fox Multi-Colour is képes színes fény kibocsátására, amit elemmel lehet működtetni. A 2020-as újdonságok közé sorolhatók a RidgeMonkey Headtorch fejlámpák. Ezek is rendelkeznek zöld fénnyel, ami nem zavarja a halakat fárasztás közben. USB-n keresztül lehet feltölteni a bennük lévő akkumulátort.

Bízunk benne, hogy a horgász webáruház kínálatában mindenki talál számára megfelelő fejlámpát lámpát. Legyen szó éjszakai feeder horgászatról, vagy több napos bojlis horgásztúráról.

Gyártó/Forgalmazó:

Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Energizer - Techno-Trade-1 Kft, 8000 Székesfehérvár, Károly J uTca 20

Carp Expert - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Led Lenser - Kapacitás Kft, 1115 Budapest, Szentpétery u.24-26

MadCat - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Reiva - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Prologic -  Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

RidgeMonkey - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Spro - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.

Soldline - Kapacitás Kft, 1115 Budapest, Szentpétery u.24-26

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Az éjszakai horgászat nélkülözhetetlen fényforrása. Elemes kivitel esetén a csomagoláson a használandó elemk kódját találja. Tölthető verziónál az USB jelzést vagy a "rechargeable" vagyis újratölthető szót láthatja.

Tisztítása: puha ronggyal

Fejlámpa anyaga: Fém, alumínium, gumi, szövet

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Tárolása: Óvja a túlmelegedéstől.

Mutass többet
Találatok száma: 128
Lista szűrése