Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft10491
Akciós / Új
(4)
(8)
Gyártó
(68)
(4)
(8)
(33)
(132)
(4)
(82)
(18)
(27)
(3)
(58)
(3)
(81)
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(14)
(4)
Raktáron
(152)
(374)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wafter csalik

Talán a lebegő tésztagolyókon belül a wafters csalik a leghatékonyabban az én megítélésem szerint. Míg a pop-up csalik teljes mértékben felemelik a horog előkénket, addig a waftersek csak kikönnyítnek és csak a hajszálelőkénket emelik el a talajtól. Ez egy rendkívül fontos tényező a gyanúsabb matuzsálemekkel szemben.Vegyünk például alapul egy szőnyegszerűen felszórt etetést, a hal legkönnyebben a kibalanszírozott csalit fogja megtalálni és felvenni.

Négy fajta wafterst szeretnék bemutatni nektek, amelyeket jómagam is előszeretettel használok.

Először az igen jellegzetes alakjáról felismerhető Haldorádó Tornado Wafter 12 mm szeretném bemutatni. Ez egy wafter csali, amelyet 10 mm-es normál csalitüskéhez optimalizáltak, a horoggal együtt pont annyira lebeg és pont ott, a mederfenék közelében, ahol a legkönnyebben felszippantja a ponty. A csali legszélesebb pontja 12 mm, a hossza pedig 10-11 mm. Ez a méret a legideálisabb feeder és method horgászathoz. Rendkívül érdekes tekercselt formálja, felkelti a legóvatosabb pontyok figyelmét is.

Következő a Promix Wafter Pellet 8mm. Nem telt el számomra úgy kora tavaszi pontyozás, hogy ezt a csalit ne erőltettem volna. A Promix Wafter pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy  a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy még inkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek. Engem teljes mértékben meggyőztek.

Következő egy már jól bevált csali csak újra csomagolva a Haldorádó Legend Pellet Wafter. Ezt a csalit be sem kell mutatnom, hiszen az ananászos változatával Döme Gábor csakhogynem az összes kontinensen halat fogott. A Haldorádó Oldódó Pellet (süllyedő), az Oldódó Lebegő Pellet, valamint az Oldódó Fluo Lebegő Pellet megújult változatai.

Végül, de nem utolsó sorban a Stég Product Wafters Boilie. Kikönnyített süllyedő csali széria, amelynek az az előnye, hogy sokkal könnyebben szívják fel a halak a mederfenékről. Használatára akkor van szükség, amikor igen óvatosan táplálkoznak a pontyok és csak egy csalival tudjuk őket kapásra ingerelni, tehát nincs lehetőség a csalit egy pluszlebegő bojlival kikönnyíteni. Én előszeretettel alkalmazom, amikor szőnyegszerű etetést csinálok és a bojlim csak a balanszírozásával tűnik ki a többi közül. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 526
Lista szűrése