Szűrők
Bruttó ár
519Ft Ft4592
Akciós / Új
(12)
Gyártó
(4)
(24)
(8)
(24)
(14)
(8)
(1)
(17)
(5)
(35)
(3)
(3)
(19)
(19)
(26)
(53)
(1)
(1)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(5)
Raktáron
(201)
(65)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Method kosarak

A method feeder technika állandó és nagymértékű fejlődésével egy ütemben a módszerhez használt kosarak is folyamatosan újulnak. Egyértelműen felfedezhető a kezdeti próbálgatások és kísérletezések (Dinsmores, Preston Banjo, stb.) és a ma használt profi eszközök (Haldorádó Dart Pro, Cralusso Rocket Double Chance) közötti eltérés.

A method kosár szerepe, hogy az etetőanyagból egy tenyérnyi mennyiséget a kívánt pontra juttasson és a horog mellé feltűzött csalinkat ennek a kupacnak a közepére helyezze. A method kosarak kialakításuknak köszönhetően mindig a kívánt pozíciót veszik fel a fenéken, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyag kifejti a hatását.

A Preston method kosarait elsőként érdemes megemlíteni. Rendkívül széles a palettájuk, súlyban, méretben biztosan találunk számunkra megfelelőt. Normál és erőgumis változat egyaránt kapható.

A Carp Expert vagy a Nevis a tőlük megszokott módon valóban elérhető áron kínál a kezdő vagy akár haladó horgászok számára method kosarakat.

A hazai feeder technika úttörőjének számító Haldorádó Team Feeder csapata a sok évnyi tapasztalatát felhasználva alkotja meg számunkra a jobbnál jobb kosarakat. A gubancgátlóval ellátott, távdobó változat darabonként és készletben is elérhető, két kosárméretben és a leggyakrabban használt súlyokban. A Vario Method típus 3 helyett 2 bordával rendelkezik, így több etetőanyag és nagyobb méretű csali is bejuttatható vele. A Dart Metal és a Dart Pro kosarak végén nyílvesszőknél alkalmazott apró terelőlapocskák találhatóak, ezáltal rendkívül pontos és stabil dobás érhető el velük.

Említésre méltó még a 2021. év végi – 2022. év eleji újdonság, a By Döme Team Feeder Long Cast Pro Method Feeder kosár, amely egy rendkívül átgondolt eszköz. A Vario method kosárhoz hasonlóan már ez is csak két bordát kapott, ezen kívül rendelkezik gubancgátló szárral és a súlypontja számítógépes tesztelés és tervezés után került a megfelelő helyre. Méltó utódja lett a szintén népszerű By Döme Team Feeder Long Cast method kosárnak.

A Cralusso Rocket Method hosszirányú bordákat, a Carp Zoom gubancgátlós típusa pedig egy pici „csalitálcát” kapott. A Cralusso Rocket Double Chance alapjaiban eltér a megszokott kosaraktól, hiszen egyszerre két különböző csalit is felkínálhatunk vele.

A Guru, a Korum, a Matrix vagy a Korda termékei az igazi profiknak valók. Felfedezhető rajtuk a tökéletes megmunkálás, látszik, hogy sz ötleteik komoly horgászoktól és azok tapasztalataira alapozva születnek. Ezek közül biztosan egyikkel sem nyúlunk mellé.

Látható tehát, hogy a piac telítve van a jobbnál jobb, különleges, egyedi, vagy hagyományos típusokkal, így mindenki találhat a saját és a horgászvíz igényeinek megfelelő kosarat.

Találatok száma: 266
Lista szűrése