Szűrők
Bruttó ár
13989Ft Ft34992
Akciós / Új
(5)
Gyártó
(4)
(3)
(1)
(2)
(1)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
Raktáron
(6)
(7)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sátras ernyő

Minden horgász tudja, hogy a horgászat egyik legjelentősebb feltétele a megfelelő időjárás. Hiába az előre megtervezett horgásztúra, a beszerzett etetőanyag, a gondosan összeválogatott eszköztár, ha az időjárás az adott napon vagy napokon nem mutatkozik alkalmasnak. Természetesen a legtöbben ilyenkor sem hagyják ki a pecát, ami érthető, hiszen nagyszerű eszközök és megoldások léteznek a hideg vagy a hőség csillapítására.

Egyik ilyen eszköz a sátras ernyő. Ez nem más, mint egy levehető oldalponyvával ellátott nagyméretű ernyő, ami kiváló menedék lehet a horgászálláson. Amikor a horgászatunk alkalmával nincs hely, lehetőség vagy szükség egy félsátor vagy sátor felállítására, akkor érdemes a sátras ernyőt magunkkal vinni. Eső idején egy túlméretes esernyőként, tűző napsütésnél pedig napernyőként funkcionálhat. Az oldalponyvának köszönhetően védve vagyunk a széltől, esőtől, nyáron pedig aranyat érő árnyékunk lehet alatta.

A legtöbben Carp Zoom vagy Nevis típusokat használnak. Az már ránk van bízva, hogy milyen színben választunk ernyőt, van akinek a zöld tetszik jobban, de sokan szeretik a terepmintásat is. Használat szempontjából ennek nincs jelentősége, viszont igyekezzünk olyat választani, aminek a ponyváján áttetsző betétek, kis ablakok vannak. Ezek segítségével szemmel tarthatjuk a kapásjelzőnket, felszerelésünket, környezetünket. Az is nagy segítség lehet, ha a kiválasztott típus feje dönthető, így a függőlegesen leszúrt ernyőt mindig a Nap felé állíthatjuk.

Érdekesség, hogy a Carp Zoom egyik változata teljesen zárható oldalfalat kapott, aminek segítségével jurtaszerűvé alakíthatjuk a menedékünket. 

Ernyőtartó adapterrel versenyládához vagy székhez rögzíthetjük, így egy hosszan tartó horgászat, vagy intenzív verseny alatt is tökéletes védelmet kapunk, megfelelő beállítás esetén pedig a dobást sem akadályozza.

Nem árt, ha ismerjük a sátras ernyőnk határait és ennek megfelelő körülmények között alkalmazzuk. Ne használjuk viharban, nagy erejű szélben, mert ezek az eszközök nem erre lettek kitalálva!

Ne felejtsünk el beszerezni egy ernyő letűzőt, mert bár a sátras ernyők rudazata hegyes kialakítást kapott, sokkal könnyebb dolgunk lesz egy kavicsos, vagy agyagos, kemény talaj esetén is.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Cormoran - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Jaf/Carp Expert - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Haldorádó - Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Camping tartozék, elsősorban árnyékolásra vagy kisebb záporok ellen is védelmet ad. Az általunk forgalmazott ernyők nem szél és viharállóak.

Sátras Ernyő anyaga: fém, műanyag

Tisztítása: semleges kémhatású tisztítószerrel, impregnáló anyaggal felületkezelni

Nem játék, használja körültekintően! 

Mutass többet
Találatok száma: 13
Lista szűrése