Lew's

Lew Childre modern gondolkodású fejlesztő ember volt, aki sok évvel előzte mag a korát. Élete a vízhez kötötte és a sport iránti szenvedélyének az eredménye, hogy egy élete a horgászathoz kötődött. Először még csak csalikat, garnélarákokat adott el a horgászoknak, azután folyamatosan fejlesztette a horgászboltját. Egy nap, miközben vásárlóját bambuszbottal szolgálta ki, döbbent rá arra, hogy ő többre hivatott. Sokkal jobb felszereléseket is tud adni a vásárlóinak, melyeket akár ő maga is fejleszt.

Így indult el a sikersztori, ezért lehet az, hogy egy magyar horgászboltban a kezedbe veheted a Lews’s casting orsóit. A dobó multipikátoros orsók népszerűsége az Amerikai Egyesült Államokban soha nem látott magasságokban van, így nem volt kérdés az, hogy nálunk is egyre nagyobb kereslet jelentkezik e furcsa alakú orsók iránt. Egyre több orsót találhattok meg a választékunkban, és természetesen a Lew’s orsók választékát is folyamatosan bővítjük. Igyekszünk úgy összeállítani a Lew’s casting orsók választékát, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Ha nagy igénybevételt is elviselő orsót keresel vagy gyors csalivezetés szükséges a horgászatodhoz, akkor is megtalálod a Lew’s dobó multipikátoros orsók közül a neked megfelelőt. 

Kínálatunkban az európai stílusnak megfelelően, a balkezes kialakítású orsókat kínáljuk. Az azt jelenti, hogy ugyanúgy, mint a peremfutó orsókat, egy átlagos jobb kezes ember bal kézzel hajtja. A klasszikus jobbkezes casting orsók forgalmazását még nem tervezzük, mivel ezek iránt a kereslet még mindig minimális.

Orsó Lews Speed Spool LFS 6.8:1 – a casting orsók belépő kategóriája, melyet bátran ajánlunk minden kezdő multisnak, ha ki szeretné próbálni ezt az orsótípust.

Lew's Super Duty Wide 7.1:1 - a kivételesen nehéz terepre ajánljuk, az igazi nagy csalik behúzására, a hatalmas ragadozók elejtésére

Lew's BB1 Pro LFS 7.1:1 – a legnépszerűbb Lew’s pergető orsónk, általános használatra ajánljuk

Lew's BB1 Speed Spool 6.4:1 – a közkedvelt BB1-es orsónk minden előnyét megőrizve nagyobb csalik vezetésére alkalmas pergető orsó

Lew's Mach Crush SLP 7.5:1 – szuper alacsony profilú orsó (SLP), szinte belesimul a botba. Így természetesen könnyedebb és biztosabb fogást enged a horgásznak. Sőt a kevesebb anyag felhasználás kisebb súlyt is jelent.

Lew's HyperMag SLP 8.3:1 – Az általunk forgalmazott legjobb Lew’s orsó, mely bármilyen csali vezetésére alkalmas akár verseny körülmények közt is. Súly mindössze 150g! Sokaknak idegen még a pergetésnek ez a változata.

Divat e a casting?

Csak egy újabb amerikai egyediség? Nem tudom megmondani. Abban biztos vagyok, ha a nagy csalik vezetéséhez ez a legjobb módszer. A Lew’s lehetőséget kínál, hogy kipróbáld ezt a módszert, és így te eldöntheted, hogy adod vagy nem. Dönts el te!!!

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése