Aqua Garant

Az Aqua Garant pelleteket a Garant Tiernahrung  osztrák gyár állítja elő a közép és kelet-európai piacokra. A legjobb minőségű és legjobb alapanyagokból a legmodernebb technikával állítják őket elő. Házon belül saját laboratóriumaikban fejlesztik ki a legjobb kombinációkat. Az ISO és HACCP minősítések garantálják a GMO mentes, magas minőségű haltápot. Legyen szó tógazdáról, vagy a legáltalánosabb horgászról az egyik legjobb választás.

A pelletek térhódítása napjainkban egyre nagyobb. Ez a mérték csak fokozatosan nőni fog. Magában a pelletben mindenféle tápanyag megtalálható, ami a halak számára szükséges. Könnyedén emészthető és remek tömegnövelő tulajdonság jellemzi ezeket a pelleteket. Semmilyen káros hatóanyag nem marad vissza a vízben, amely növelné a feliszapolódást vagy a halak állapotát rontaná. Különböző méretekben kerül forgalomba. Így a legapróbb haltol egészen a hatalmas pontyokig bármelyik hal könnyedén magához tudja venni. Többfajta pellet kap helyet a palettán.

Az Aqua Classic pelletek bel tartalmát kifejezetten a pontyok tápanyagszükségletei alapján állították össze. Alapvetően markáns, halas illata van. Ajánlott önmagában kora tavasztól késő őszig. Vízbe érkezve kifejezetten gyorsan bont, percek alatt behúzza a halat a közelből. Az Aqua Classic pellet jó nedvszívó képességű, ezért könnyedén aromázható bármilyen folyékony, vagy vízoldékony aromával. A pelletben 2 féle olaj kapott helyet, a halolaj valamint a repceolaj, melyek tökéletesen kiegészítik egymást. Fehérjetartalma magas, 33%. Ennek nagy részét a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő spanyol halliszt illetve vérliszt adja. Természetesen tartalmaz növényi összetevőket is. Melynek gerincét a búza, a repce és a különösen értékes tápanyagokkal bíró gabona lepárlók adják. 

Az Aqua Uni pelletek több ponton eltérnek bel tartalmi mutatóban. Fehérjetartalma kifejezetten magas, 45%. Itt is mutatkoznak azonban eltérések, a búza, és a repce mellett napraforgó-koncentrátum teszi különösen értékessé. Ajánlott önmagában jégolvadástól a vizek befagyásáig. Tavasszal és ősszel kevés a hozzáférhető fehérje a vizekben, így ezekben az időszakokban nagyon magas fokú csalogatóhatással bír.

Az Aqua Start pelletek, kifejezetten versenykörülmények között mutatják meg a bennük rejtőző potenciált. Extrém magas bel tartalmi értékekkel rendelkezik. Megspékelve némi attraktorral, aminek hatására a halak még intenzívebb táplálkozásba kezdenek. Kiemelkedő, 54%-os fehérjetartalmának minőségére, a spanyol halliszt a garancia. Az Aqua Start kifejezetten csak hajolajat tartalmaz. Ajánlott önmagában jégolvadástól a vizek befagyásáig. Még a nagyon felmelegedett vizekben sincs párja eredményesség tekintetében.

Az Aqua Catch pelletek kifejezetten nagytestű pontyok, tokok és amurok számára készült. Nagyméretű, 20mm átmérőjű fúrt horog pelletek, melyek etetésre és csalizásra egyaránt alkalmasak.A halak tápanyagszükséglete a méretükkel együtt folyamatosan változik. Éppen ezért ha nagy halat szeretnél fogni, a csalinak is ennek megfelelő bel tartalommal kell rendelkeznie. Fehérjetartalma 40%, melyről javarészt a spanyol halliszt gondoskodik. A halolaj valamint állati és növényi zsírok, melyek tökéletesen kiegészítik egymást. És extra fogóssá, lassan oldódóvá teszik a csalinkat. Oldódásiidő vízhőmérséklettől függően 6-10 óra, így hosszan tartó etetési időt garantál. A pellet magas olaj- és halliszt tartalma nagyon erős vonzóhatást gyakorol a halakra.

Az Aqua Vital Swim pelletek bel tartalma az Aqua Classic pelletekhez hasonlóan a pontyok tápanyagszükségletei alapján lett beállítva. Fehérjetartalma magas, 33%. Többféle forrásból tevődik össze, melyek közt megtalálhatóak a legjobb minőségű állati fehérjék, a vérliszt illetve a halliszt is. A method mixhez maximum 1/4-ed arányban érdemes használni. A felszálló szemcsék felkeltik a halak érdeklődését, és a kosár környékére vonzza őket.

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése