Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft69991
Akciós / Új
(38)
(59)
Bottáska hossz
cm (1)
Csali hossz (cm)
6 15
Csapágyszám
(3)
(5)
(3)
(1)
Fékrendszer, Típus
(11)
Gyártó
(1)
(1)
(2)
(467)
(1)
(1)
(1)
(1)
Hossz (m)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(2)
(5)
(1)
(14)
(2)
(3)
(3)
(2)
(3)
(2)
(15)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
(80)
Méret
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(8)
Raktáron
(446)
(21)
Tagok száma
1 5
Wobbler súly
7gr gr28
Átmérő
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(2)
(1)
(8)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Reiva

A hazai horgászmódszerek közül, nem állítom, hogy a legnépszerűbb horgászmódszer. De, hogy a legdinamikusabban fejlődő, abban biztos vagyok. Hiszem azt, hogy a nem is oly távoli jövő legnépszerűbb horgászmódszeréről írok most. A ragadozó halak horgászata mindig is izgalmakkal teli, kicsit misztikus horgászat volt. Az, hogy egy élettelen műcsali segítségével csaljuk horogra a vizek predátorát, mindenek felett áll. Igyekszünk a legjobban utánozni a táplálékhal kinézetét, mozgását. Elérni azt, hogy a ragadozó prédának nézze, és lecsapjon rá. Véleményem szerint ez talán a legszebb horgászat, ez a horgászmódszerek csúcsa. Nem a természetes táplálékát kínáljuk fel a halnak, hanem a természetes táplálékát is imitáljuk. Mennyi mindennek kell összeállnia ahhoz, hogy kapásig jussunk. A felkínált csali típusának, színének, mozgásának. A behúzás tempójának és mélységének. És persze a helynek, a napszaknak, az évszaknak. Mindennek…
 

Természetesen minden országnak, területnek kicsit más a horgászkultúrája. Mások a módszerek, mások a halak. Eltérnek a vizek is. Ezért fontos számunkra a Reiva. A márka, mely a hazai vizekre, hazai horgászoknak fejleszti a választékát. Kifejezetten az édesvízi pergetés a fejlesztések iránya. Nélkülözi a szélsőséges, extrém végleteket. Azt kínálja, amire a hazai pergető horgászoknak szüksége van. Olyan termékeket, melyek könnyedén bekerülnek a prémium kategóriába. A használhatóságot, a gyakorlatiasságot tartva szem előtt. Valóban horgászok fejlesztik horgászoknak. Ajánljuk minden pergető horgász figyelmébe a Reiva márkanevet. A lehető legjobb ár-érték arányt nyújtja a pergetés megszállottjainak.
 

Az első körben a pergető táskái jelentek meg. Fontos kelléke ez a pergető módszernek. Biztos megvan mindenkiben a történet, amikor kezdő pergetőként megvásárolt néhány wobblert vagy körforgó villantót. Egy egyszerű pergető dobozban elfért, az talán még a kabát zsebében is. Aztán jött még néhány műcsali, és felmerült az igény egy táskára. Akkor még csak egy. Aztán szükség lett egy nagyobb pergető táskára. És még egyre… Megvan? Igaz milyen fontos része ez a felszerelésnek?
 

Ezért is ajánljuk mindenkinek a Reiva pergető táskáit. Minden horgász megtalálja a neki megfelelő változatot a kínálatukból. Nemcsak rendkívül mutatósak a letisztult formáikkal, színeikkel, de legalább ennyire praktikusak is. A gyártás és kidolgozás minősége is tökéletes. Ezek a táskák az egyik legjobb minőséget képviselik nagyon megfizethető áron. Minden táska tartozéka a twisterálló doboz, melyek nélkül elképzelhetetlen a műcsalik biztonságos tárolása.
 

A Reiva fiatal fejlesztő csapata természetesen nem elégedett meg egy pergető táska programmal. A megjelenő aprócikkek, végszerelékek kiválasztásánál is a lehető legjobb minőség elérése volt a cél. A biztonság, az erő, a megbízhatóság. Mi más vezérelhette volna a fejlesztőket. Így érték el, hogy minden pergető horgász számára ajánljuk a Reiva pergető kapcsait, forgóit. A Reiva egyedi előkéi is garantáltan sikeresebbé tesznek minket, horgászokat. A Reiva termékekkel egyre több csatát nyerhetünk a ragadozókkal szemben.
 

Hiszem azt, hogy minden pergető márka legkényesebb pontja a bot. Ugye pergető botot mindenki gyárt. Azaz, minden márka programjában van pergető bot. Kinek ilyen, kinek olyan. Árkategóriától függetlenül találhatunk bennük gyöngyszemeket, de sajnos használhatatlan típust is. És itt a Reiva sikerének a lényege. Én még ennyire jól összerakott pergető bot kínálattal nem találkoztam. Mintha, minden egyes darabja külön-külön lett volna válogatva. Lett volna? Lett válogatva! Ha egy szóval kell kifejeznem, talán a zseniális az, ami ezt visszaadja. Nem állítom, hogy a világ legjobb botjai a Reiva botok. De azt igen, hogyha bárki választ egy Reiva pergető botot, az egy tökéletesen használható botot kap kézhez, a lehető legjobb ár-érték arányban.

Mutass többet
Találatok száma: 463 + 4 rejtett
Lista szűrése