Dragon

A Dragon által kínált kínálat folyamatos bővítésén túl a minőség és a modern megoldások folyamatos fejlesztésére összpontosítanak. E célból felállítottunk egy Team Dragon nevű tesztcsoportot. Ez a team  Lengyelországban az egyetlen és a kevés Európában a legjobb halászati szakemberek csapata. A Team Dragon professzionális halászati útmutatókból, üzlet- és raktártulajdonosokból, valamint a lengyel Angling Team vezető szereplőiből és más szakemberekből áll. Tevékenységének eredménye a DRAGON horgásztermékek minőségének folyamatos javulása. Céljuk  a cég kibővítése számos európai piacon. E csoport tevékenységeinek közvetlen hatása a nevét viselő berendezés. Azaz TEAM DRAGON, amelyet sorozatgyártás során hoztak létre. A termékek technológiai és minőségi feltételezéseken alapulnak, amelyek megfelelnek az általában kézművesnek nevezett berendezések követelményeinek. Jelenleg a Team Dragon nem csak Lengyelországban működik. Több éven keresztül egyre több és több tagország tagja van a tesztcsoportnak sok országban. Példának okán beleértve Svédországot, Norvégiát, a Csehországot és a közelmúltban Horvátországot is. A cég 2010 óta újjáépíti az együttműködést a PZW Főigazgatóságával. Majd a későbbiekben néhány hetes tárgyalások után Dragon lett a Lengyel Nemzeti Csapat hivatalos halászszponzora a horgászatban. Mindezen tevékenységek célja, hogy folyamatosan elmélyítsék a társaság és a legmagasabb körökben mozgó horgászok közötti együttműködést.  Továbbá ennek az együttműködésnek a következményei az ügyfelek egyre nagyobb elégedettségét jelentsék. Ma a Dragon felszerelései szinte egész Európában sikeresen megtalálhatók számos üzletben. Ezekben az üzletekben egyre jobb véleményt kapnak, és ezeket a horgászcuccokat a helyi halászok szívesen vásárolják. Természetesen a Halcatraz Horgászcentrumban és online web áruházban is megtalálhatóak ezek a horgásztermékek. Legyen szó szinte bármilyen horgászstílusról, biztosan találsz köztük neked megfelelőt. 

Legyen szó itt:

  • Feeder vagy picker horgászat (finom peca)
  • Bojlis horgászat 
  • Pergető horgászat (Ez a legkiemelkedőbb stílus a Dragon termékpalettáján)
  • Match horgászat
  • Normál hagyományos horgászstílus és még lehetne sorolni.

A Halcatraz horgász web áruházban is inkább a pergető horgászat kedvelőinek kedvezünk. Mivel ez a legkiemelkedőbb horgászstílus, mellyel foglalkozik a Dragon. Legkiemelkedőbb terméke egy fonott zsinór típus. A Dragon HM8x Forte a japán Toray vállalat által gyártott legújabb fonott damilja. Már második generációs kiemelkedő szuper vékony mikroszálakból felépülő fonott zsinór. A zsinór felszínét különleges amilan HPPE szabadalmazott úgynevezett AMILAN® nylon gyantával polimerizációs folyamatnak  vetették alá. Elődjéhez, a HM8x zsinórhoz képest az új HM8x Forte sokkal erősebb, és ellenállóbb a külső tényezőkkel illetve sérülésekkel szemben. Az új eljárás jelentősen késlelteti a zsinór öregedési folyamatát. Ezzel az eljárással lehetővé téve a hosszabb és problémamentes használatot. Az alakmemória teljes hiánya és a rugalmassága lehetővé teszi a korábban elérhetetlenül hosszú és pontos dobásokat. Teljesen kopásálló, és a megfelelően csomózott ponton ereje szinte azonos marad a zsinór erejével. Az új HM8x Forte teljes hosszában kör keresztmetszetű, és a színét kivételesen hosszú ideig megőrzi, valamint tapintása sima és egységes. Ezzel még könnyebbé téve az egyenletes dobást. Speciális felületkezelés megelőzi a gubancolódást még nagyobb szélben is.  

A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket. 

Mutass többet
Találatok száma: 0

Nincs találat.

Lista szűrése