Delkim

A Delkim elektromos kapásjelzőket azoknak a bojlis horgászoknak találták ki, akik a prémium minőséget keresik. A Delkim márka megalapítása az 1970-es évek végére nyúlik vissza a pontyhorgászatban. Del Romang és Kim Donaldson nevéhez kötődik a márka megalapítása. Az 1970-es években még gyerekcipőben járt a pontyhorgászat, nem volt megfelelő módszer a kapások jelzésére. Mondhatni ők voltak az elektromos kapásjelzők feltalálói. Az első valódi elektromos kapásjelző ledekkel és hangszóróval Delkim kapásjelző volt. Igazából a forma már akkoriban is hasonlított a manapság használatos típuskra. Folyamatos innováció jellemzi korunkban a vállalatot. A Halcatraz online horgászbolt kínálatából sem hiányozhatnak a legújabb, legmodernebb Delkim elektromos kapásjelzők és rádiós kapásjelző szettek. Minőségi horgászfelszerelést értékesítünk azoknak, akik a prémiumot keresik.

A mai napig töretlen sikerrel rendelkeznek, mindig a kor legmodernebb kapásjelzőit kínálják a horgászok számára. Gyárilag kettő év garanciát vállal a kapásjelzőire a Delkim. Azonban aki már használta tudja jól, hogy hosszú időn keresztül hibátlanul teszik a dolgukat. 

A Delkim saját szabadalma a digitális jel feldolgozás. Ez a műszer eltér a többi elektromos kapásjelző működési elvétől. Az egyszerűbb kapásjelzőkben található egy görgő, amit a főzsinór görget meg és az elmozdulás esetén jelzi a kapást. A Delkim jelző más! A digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően figyeli a zsinórt. Ha belazúl, vagy a hal viszi a féket, rögtön jelez. 

Minden Delkim kapásjelzőn álltható a hangerő, hangszínt és az érzékenység. Fontos, hogy az érzékenység állítás valóban jól működjön. Gyakran előfordul, hogy feltámad a szél és a zsinór mozgását kapásnak érzékelik a gyengébb minőségű elektromos kapásjelzők. A Delkim jelzőkkel ilyen nem történhet meg. A Delkim elektromos kapásjelzők rodpod bottartó állványra és leszúróra is felhelyezhetők. Szabvány menettel van ellátva minden kapásjelző, ami egyszerűvé teszi a horgászfelszerelés összeállítását. Behúzós horgászat és dobós horgászat esetén is megfelelően használhatóak a jelző szettek. Azoknak is ajánljuk, akik több napot töltenek el horgászattal a vízparton. Kiváló hatótávolság jellemzi, ezért ha messzebb van a horgász tábor, horgász sátor a parttól sem lesz vele gond. Fonots jellemzője az energiatakarékosság. Egy szett elemmel gyakorlatilag egy horgászidényt könnyedén tud teljesíteni.

A Delkim legújabb modellje a TXI-D jelzőcsalád. Minden megtalálható benne, ami egy jó elektromos kapásjelzőhöz kell.

 • Digitális jelfeldolgozás, amely Delkim szabadalom
 • Jól bírja az időjárás viszontagságait
 • Mozgásérzékelő funkció
 • Kompakt méret
 • Továbbfejlesztett LED beállítási lehetőségek
 • NiteLite kimeneti nyílás
 • Néma funkció
 • 64 féle hangbeállítás
 • Energiatakarékos mód
 • Kemény tokkal ellátva
 • Érzékenység állítási lehetőség

A horgász webáruházunk kínálatában minden elérhető színben megtalálható a Delkim TXI-D elektromos kapásjelző család.  A jó minőségű horgászfelszerelés lényegesen tovább bírja az igénybevételt. Sajnos sok horgásszal előfordul, hogy olcsó horgászcuccokkal akar spórolni a hobbiján. Hosszú távon a minőségi horgászfelszerelések jobban megérik az árukat, mert hosszú éveken keresztül megbízható társunk marad. A Halcatraz online horgászbolt kínálatában gyakorlatilag mindent megtalálsz, ha horgász szett összeállítását tervezed. Amennyiben elakadtál a horgászcuccok széles választékában és döntésképtelen vagy, szívesen segítünk megtalálni a megfelelő alternítvát. Keress meg bennünket telefonon vagy írj nekünk e-mailt és szívesen segítünk Neked. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése