Cukk

A Cukk halcsali gyártó vállalat kiemelkedő szerepet játszik a magyarországi horgászpiacon. 1984-ben alapították, amikor még igencsak gyerekcipőben járt a horgászat. Már akkor is kiemelkedő sikereket ért el a halfogásban, aki használta a Cukk csalikat. Bizonyára mindenkinek rémlik ez a név az emlékeiben. Amikor elkezdtem horgászni tisztán emlékszem, hogy 20 évvel ez előtt is Cukk csalival pecáztunk. A Cukk csalik titka az egyszerűségében rejlik. A Cukk csalik előállítása során nagy hangsúlyt fektetnek a természetes összetevőkre. Nem kerül az etetőanyagba és csalikba mesterséges anyag. Ennek hála, nem szennyezi a környezetet és a vízeket. A Cukk csalik a világ minden táján sikerrel jártak a horgászatban. Ausztrália kivételével minden földrészre szállítják a vállalat termékeit. 

A gyakran telepített vizekben nagyrészt a modern csalikat, bojlikat alkalmazzák. Sajnos néha sikertelenül! Ilyen esetekben érdemes horogra tűzni egy jól kiválasztott Cukk főtt csemegekukoricát. A halak természetes táplálékának tekintik, fejlődésük során gyakran etették kukoricával őket. Jóval hamarabb érhető el kapás egy szem kukoricával. A feeder horgászat előnyben részesíti a modern csalitüske használatát. Érdemes kipróbálni a hagyományos fenekező módszer horogra tűzött csemegekukoricát. Nem csak a sűrűn telepített tavakon érdemes a hagyományos fenekező módszerrel próbálkozni. Holtágakon, vagy a napijegyes tavakon sikerrel járhatunk. Azokon a napijegyes tavakon, ahol a napijegy váltásakor el lehet hozni a kifogott zsákmányt. Ezek a pontyok nem érik meg azt a súlyhatárt, amikor vissza kell őket engedni. Gyors a körforgás a telepítés és a kifogás között. Ismerik a pontyok a kukoricát, mint természetes táplálékot. Ezért könnyen horogra lehet őket csalni egy jól megválasztott Cukk csalival. 

A Cukk kínálatában a fenekező horgászat kedvelői különböző etetőanyagokat is találnak. A legnépszerűbbek a felhősítő, liftező etetőanyagok. Ezek a horgászoknak készített etetőanyagok könnyű fajsúllyal rendelkeznek. Ideális a vízközti horgászathoz. Tavaszi horgászat, nyári horgászat, vagy a késő őszi horgászatok alkalmával is megállják a helyüket a tóparton. A liftező Cukk etetőanyagok között található az amur horgászatához kifejlesztett etetőanyag is. Ez különösen népszerű a fenekező horgászok között, akik bordáskosárban kínálják fel a csalogatóanyagot. 

A Cukk kínálatában számos puffasztott horogcsali megtalálható. Ezek a csalik a mai modern pop-up csalik elődei. Kezdetben puffasztott rizzsel, puffival vagy puffasztott kukoricával érték el a lebegő hatást a mederfenéken. Korábban elképzelhetetlen volt a puffik nélkül a fenekező végszerelék. 

A horgász szettekből nem hiányozhatnak a Cukk csalik. Legyen sző feeder horgászatról, fenekező módszerről, vagy úszózó felszerelésről. Minden horgász megtalálja a számára megfelelő Cukk etetőanyagot és a hozzá illő puffasztott csalit. A legfontosabb horgászcuccok között minden esetben ott kell lennie a Cukk főtt, ízesített csemegekukoricáknak.

A Halcatraz online horgászbolt kínálatában minden Cukk horogcsalit és etetőanyagot megtalálnak a horgászok, amire a pontyhorgászatban szükségük lehet. A Halcatraz Horgászbolt kínálatában mai napig keresettek és népszerűek a Cukk csalik, különösen az üveges kukoricák. Nem hiányozhatnak a horgászok táskájából, csalis dobozából a népszerű Cukk csemegekukoricák, és etetőanyagok. Használj te is Cukk-ot! 

 
Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése