Kovács Mix

Minőségi főtt magvak gyártása egyedi technológiával ,különböző ízesítésben és kiszerelésben vákumcsomagolva, garantált egy év szavatossági idővel. 

A következő ízesítésekben lehet kapni:

  • natúr kukorica 
  • natúr búza 
  • kukorica-búza 
  • Mag-Mix (Háromféle magkeverék)
  • mézes kukorica
  • vaníliás kukorica
  • epres kukorica
  • foghagymás kukorica
  • 5X-Magmix (Ötféle Magkeverék)
  • amur 
 
A modern világnak köszönhetően, olyan alapanyagokkal ajándékozza meg a horgászokat, amelyek még hatékonyabb horgászatot biztosítanak. Nem is gondolnánk, hogy milyen sokféle módon lehet a kukoricát alkalmassá tenni. Az ősidők óta egyik leghatásosabb pontycsemegét feldolgozni és horgászatra használni is.
Manapság egy horgászboltban, ha megállunk az etetőanyagok pultjánál, egy hatalmas dilemmával szembesülünk. melyiket válasszuk. Óriási választék van, és már nem csak az ízekben, hanem a termékek különböző tulajdonságai miatt is. És bizony a halak ízlését nehéz megtalálni ami szinte minden nap változik, vagy inkább szezonról szezonra. Egy favorit viszont mindig is ott lesz a boltok polcain, az pedig a kukorica. Egyszerű, gyors, könnyen ízesíthető, de natúr formájában is tökéletes csalogató a horgunkon. Tálalhatjuk horgunkon főzve, szárítva, etetőanyagok elengedhetetlen része. Ízesíthetjük főzés közben vagy csak áztatással, s még sorolhatnánk.  A kukorica állagából kifolyólag könnyedén felveszi a vizet. Így különböző aromákkal áztatva, vagy főzve, könnyedén ízesíthető. Úgy, hogy a fontos bel tartalmi anyagokat, vitaminokat, és ásványi anyagokat magában tartja. Ezekkel a „tuning” módszerekkel sikeresebben betudjuk csapni a halakat. Finomabb, csalogatóbb hatású csalikat hozhatunk létre.
Ezt a részt nyugodtan ki is hagyhattuk volna, de azért megérdemel pár sort. Természetesen a békés halak közkedvelt csemegéje a kukorica. Első sorban a pontyokat, amurokat célozzuk ezzel a csalival. Ugyanakkor eséllyel jöhet rá kérész keszeg és egyéb olyan békés hal, ami pont horgunk közelében keresgél.
Kezdjük ott, hogy a kukorica olcsó és könnyen beszerezhető. Ez már plusz pont mindenki szemében. Általában sima, természet adta kukorica horgászüzletben nem is kapható, csak különböző színű és illatú változatban. Így hát mi mást is tehet az ember, mintsem bemegy a legközelebbi élelmiszerboltba és nagyjából 180 forintos áron beszerez egy dobozzal. Régóta kukoricáznak már a horgászok, a legelvakultabbak télen-nyáron görcsösen ragaszkodnak a két-három szem kukoricához a vágóhorog nagyságú kampón. A „Mire jött?” kérdésre is 90 százalékban a kukorica a válasz a tavak partján. Érvekkel alátámasztható válasz lehet a kérdésre az is, hogy a tógazdaságokban többnyire kukoricával takarmányozzák a pontyokat a horgászvizekbe telepítésük előtt.  
A Halcatraz horgászcentrumban illetve horgász webáruházban rengeteg féle kukorica közül válogathatsz. Legyen szó zacskós, vákuumozott vagy üveges verzióról. Szinte bármilyen ízt megtalálsz, mellyel úgy gondolod hogy sikeres lehetsz horgászatod során. 
Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése