Drennan


A Drennan International-t 1967-ben alapították. A jelenlegi ügyvezető igazgatója, Peter Drennan elkezdte kis méretű balsafa úszók gyártását anyja garázsában.

Horgász szakmai gyakorlatát a korszak legszebb horgászaival töltötte be:

  • Dick Walker
  • Peter Stone
  • Taylor Brothers
  • és Anglia első világbajnoka, Bill Lan
  • a fiatal Peter Drennan már elismert szakértőként.
 
A kiváló úszók tervezésének képességével és a készítésükhöz szükséges kézműves készséggel az üzlet kinőtte magát. Az eredeti, egyszemélyes üzlet folyamatosan kibővült az alázatos garázs kezdetétől.
A Drennan International jelenleg több mint 2500 egyedi terméket és kellékanyagot kínál. Ezt  közvetlenül az angliai székhelyű üzletek számára. Ezek az üzletek Angliában, Franciaországban elterjedtek, a legtöbb más európai országban forgalmazókkal.
Az összes kutatás és fejlesztés az Egyesült Királyságban marad. A bonyolultabb csúcstechnológiákkal foglalkozó részleg. Azonban a vállalatnak jelenleg hat célra épített gyára van Európán kívül, gazdaságilag versenyképes helyen. Ezek a helyek lehetővé teszik számukra hogy kedvező áron gyártsák le a horgásztermékeket. Továbbá, mégis nagyon jó minőségi dolgokat tudnak létrehozni.
A Drennan International nagyon erős a mérnöki oldalon. A Computer Aided Designtól (CAD) kezdve a szerszámgyártáson, a csúcstechnológiás műanyag feldolgozástól kezdve a saját speciális célú gyártógépek felépítéséig. A terméktervezés, gyártás, csomagolás, minőség-ellenőrzés és ügyfélszolgálat minden szempontjából a társaság szakértő horgászokat lát el kulcsfontosságú pozíciókban.
A Drennan kritériuma mindig az, hogy a terméknek jó ár-érték aránynak kell lennie. Problémamentes, és segítenie kell az embereket a halak elfogásában.
 
Legújabb termékek forgalmas tervezőink, mérnökeink és tanácsadóink csapata folyamatosan dolgozik. Így izgalmas új termékek kidolgozása folyamatosan várható. Fő céljuk praktikus, jól megtervezett, megfizethető és legfontosabb tárgyak előállítása.  Ezek a horgászcuccok segítenek még több halat elkapni. Évente legalább négy fő termékindítással rendelkezik, ezért tegye könyvjelzővel ezt az oldalt, hogy a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban maradjon.
Drennan Anglers: Ez az egyesület Anglia legjobb horgászaival, a világ, az európai és a nemzeti bajnokokkal van tele. Ez a csodálatos tudás- és tapasztalatkészlet nagy előnyt jelent a Drennan-termékek helyszíni tesztelésében, finomításában és tökéletesítésében.
Ezeket a szinte tökéletesre fejlesztett horgásztermékeket a Halcatraz horgászcentrumban illetve a horgász web áruházunkban is megtalálhatod.  A Halcatraz Horgászcentrum és annak megálmodója elsők között igyekezett elérhetővé tenni a hazai horgászok számára is az akkoriban Európában már ismert márkákat. Jónéhány év eltelt már azóta, a Halcatraz kinőtte a régi helyét és horgász webshop lett, ráadásul az ország egyik legjobbja, valóban saját árukészlettel. Ezek között található meg a Drennan, ami az egyik legkeresettebb és legelismertebb márka a finomhorgászok körében. 
A bolt illetve a webáruház egyik legsikeresebb Drennan terméke egyfajta csúzli. Mely nagyon népszerű horgásztermék a helyi horgászok számára.
Az angol Drennan legújabb szériája a csúzlik tekintetében a Softfeed Groundbait. Az eszköz legszembetűnőbb része az egyedi kialakítású kosár, melyben a gombócos etetőanyag, pelletek vagy szemes anyag (csemegekukorica is) is könnyedén bejuttatható, rendkívüli pontossággal, ami kiemelendő a csúzlik terén.
 
A termék 3 féle változatban kapható, így a horgászmódszerek széles sprektrumát lefedi az etetés szemszögéből:
 
  • Soft: 20-30 méteres etetési távra
  • Strong: 30-40 méteres etetési távra
  • X-Strong: 40-50 méteres etetési távra
 
Mind a három verzióhoz kapható kiegészítésként csúzligumi és kosár is, ami jó, ha van a horgásztáskában, mivel a pontos etetés kulcsfontosságú sikertényezője a horgásznapoknak. Versenyhorgászoknak és hétköznapi pecásoknak is kitűnő választás a termék, ha egy megbízható etetési alternatívát kerestek.
 
A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászfelszerelés összeállításához. Legyen szó feeder, úszós vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket. 
Mutass többet
Találatok száma: 25
Lista szűrése