Szűrők
Bruttó ár
598Ft Ft3691
Akciós / Új
(2)
Gyártó
(77)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(1)
Raktáron
(25)
(52)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Blue Fox márka

Érdekelnek horgász cuccok olcsón? Blue Fox® villantók és támolygók horgász webáruházunkban! Villantók és támolygók hatalmas választéka minden körülményhez. Nem hiányozhat a pergető horgászat kellékei közül. Felejthetetlen horgászati élményeket eredményeznek.

Az ember a horgászat hajnalán, a kezdetekben rájött, hogy táplálékként nem csak békés halak, hanem a nagy testű ragadozók is kiválóak lehetnek. Ezeket a halakat a hagyományos módszerekkel viszont nem lehetett horogra csalni. Teljesen eltérő eszközökre és csalira volt szükség. A táplálékhal mozgását, menekülését kellett minél életszerűbben leutánozni. A sérült, döglődő kishal vagy a menekülő zsákmány mozgása azonnal felkelti a ragadozó halak érdeklődését. Ezeket igyekeztek a lehető legjobban utánozni. A rengeteg kísérletezés során kialakultak a legsikeresebb színek, formák.

Egyes gyártók a teljes profiljukat ennek szentelték, így a legendás Vibrax® Spinner alapjain létrejött a Blue Fox márka. Édesvízi ragadozókra, de gyorsan úszó folyami pisztrángra vagy lazacra is működik. A Blue Fox minden helyzetre készített egy műcsalit. Még egy harcsázó szett is tartalmazhatja. A VMC® horgokkal és erős karikával készített csalik mindig sikeresek. Támadást kiváltó zajt és rezgést hoznak létre. Széles választék és megnövelt dobástávolság jellemzi.
Nagyon sok horgász webshop vagy online horgászbolt nem tart Blue Foxot! Vásároljon Blue Fox® kanalat pergető felszereléséhez! Megbízható partner mindenki számára.

A feeder horgászat mellett a pergetés is érdekli? Az Atlanti-óceán partján horgászik? Sűrűn benőtt vad tavakon próbálkozik? Hatalmas nyílt vizet húz? Vagy zuhogó folyókban keresi a halakat? A Blue Foxnak minden módszerhez van egy megoldása. A kanállal folytatott horgászat régi skandináv hagyományokon alapszik. Az itt megszerzett tapasztalatokat használták a gyártásnál.
Gondosan megalkotott alak, méret, kivitel és szín! Minden vízen eredményes. Akár egy harcsázó felszerelés része is lehet. A Blue Fox horgász kellékek nem hagyják cserben!

Blue Fox a körforgók és a támolygó kanalak mestere! Minden komoly pergető horgász szett része.

Csak néhány példa:
Blue Fox Spinner Bait BFT38CW02NG
A speciális fejforma nagyon nagy sebességnél is stabilan tartja a spinnert. Mindkét villantólevél pörög a saját tengelye körül süllyedő fázisban, pont ilyenkor hoz sok kapást a csali. A vékony, minőségi horog szárán csalirögzítő található, a csali vonzerejének növelésére fűzhetünk maximum 12 centis twistert, gumihalat a horogra,kapitális sügérre remek módszer. A drótszáron elhelyezett gumigyűrű lehetővé teszi, hogy kapoccsal használjuk a spinnerbaitet anélkül, hogy a vezetését megállítva a kapocs az egyik száron felcsússzon és a csali összeakadjon.

Vibrax Villantó BFF4 GFR
Ezt a klasszikus Vibrax felépítésű villantót az extrém, fluorszínekben gazdag színkombinációk jellemzik, melyek mind a testen, mind a kanálon egyaránt megtalálhatók. Forgácsolt réz kanala azonnal mozgásba lendül, már lassú indításra is. Rozsdamentes tengelye speciálisan van visszahajtva, a nagy teherbírás érdekében. Extra erős és éles VMC horoggal van szerelve, mely gyors behatolást biztosít.
A világ legjobb horgászai által tesztelve! Azoknak is, akik pusztán a szabadidő eltöltése céljából horgásznak. Nagyszerű horgász kiegészítők pergető horgászathoz.
Különféle méretben és kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek a megcélozott ragadozó különböző tulajdonságainak és minden körülménynek.
Most eljött az idő, hogy kapcsolatba lépjen ezzel a márkával. A Blue Fox az ideális eszköz, amely segít egy új szintre emelkedni. Ez a márka megfelelő választékkal rendelkezik, amely megfelel az Ön igényeinek. Akár éjszakai pergetés alkalmával is megfelelő.
Sokan a ma divatos feeder szett mellé egy pergető szett összeállítását is tervezik. Ez a család magas gyártási minőséget képvisel. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően ez a világon megtalálható egyik legjobb csali. Egyedülálló tulajdonságai miatt képes volt kivívni a profi horgászok elismerését is.
A Blue Fox folyamatos fejlesztéseket végez a körforgók és villantók javítása érdekében.

 

Mutass többet
Találatok száma: 77
Lista szűrése