Stonfo

A Stonfo gyár neve már fogalommá vált a horgászok körében. A Stonfo 40 éve gyártja a kedvenc horgászfelszereléseinket. A neve több termékkel is egybeforrt. Horgászboltosként gyakran szembesülök a kérdéssel:
"-Stonfótok van?"
"-Helló! Mire gondolsz? Spiccvégre? Csalirögzítő szilikonra? Gyorskapocsra?"
-"Nem, ólomleszedőre."

Sokszor mosolygunk ezen. De mi a titok? A Stonfo nem csak fejleszt. Tökéletes minőségű horgász kellékek kerülnek le a gyártósorról. A fejlesztés és a legjobb minőség. Ez a cég titka. Nincs az a finomszerelékes horgász, aki nem használja a Stonfo valamelyik termékét. Lehet ő úszós horgász. Akár spiccbottal akár rakós bottal horgászik. De természetesen a match horgászok is előszeretettel használják ezeket a horgászfelszereléseket.
De egyre gyakrabban láthatjuk a feeder felszerelések közt is a Stonfo horogszabadítót.
 

Miért is válhattak legendává a Stonfo termékek?

A Stonfo match horogszabadító egy legenda. A kis és közepes horgok szabadítására fejlesztették. Hihetetlen biztonsággal teszi a dolgát. Az eszköz közepén elhelyeztek egy csomóbontó tűt. Nincs az a véletlen gubanc, aminek ne vessen véget. Minden csomó közepébe betalálsz vele. Nagyon sok versenytárs igyekezet ezt legyártani, de csak az olaszoknak sikerült.
A spiccbotok végére spiccvég kerül. Mi sem természetesebb ennél, de nem volt ez mindig így. Ezen az olasz finomszerelékes gyár változtatott, miután kifejlesztette a spiccvéget. Most már nincs más dolgunk, mint beszerezni a mérethelyes terméket, felragasztani. És már kezdődhet is a horgászat. Precíz, biztonságos és egyszerű. Ez a sikerük titka.
 

A csalirögzítő szilikon gyűrű és a bojlirögzítő szilikon megjelenése sokat segített a horog alá történő csalik elterjedésében. Ezek megjelenése előtt az átlag horgász inkább a horog öblére csalizott. Sokan a mai napig nem kötnek csalizó szálat az előkére, inkább ezeket a szilikon rögzítőket használják. A termék rendkívül egyszerű és ötletes. Egy szilikon szálon vagy egy szilikon gyűrűben rögzítjük a csalit. Aztán ezt a végén kialakított akasztó segítségével felakasztjuk a horogra. A vízben töltött időt és a dobást is jól bírják. Ma már nincs az a horgász, aki nem próbálta ezeket az ötletes Stonfo-kat. Lehet feeder szerelék, lehet matchbotos peca, a csalirögzítés ettől egyszerűbben nem történhet meg. A bojlis horgászok körében terjedt el természetesen a leggyorsabban. Ez nem véletlen, hisz a bojli volt az első olyan csali, amit a horog alatt kínáltunk fel a halaknak.
 

A rakós botos horgászat nélkülözhetetlen terméke a gyorskapocs. Ez a kapocs a szereléket kapcsolja össze a botba fűzött gumival. A termék sikere itt is a megbízhatóságából adódik. A pontos gyártás során olyan kapocs készült, ami sokkal biztonságosabb a piaci versenytársakétól. Ez a Stonfo gyorskapocs sikerének a titka.
 

A zsinórunkra helyezett sörét és still ólmok feltétele és levétele elképzelhetetlen a Stonfo stillfogó nélkül. Ha valaki használta ezt a fogót, tudja miért ez a piacvezető. Bármilyen kis méretű ólom leszedhető a zsinórról a segítségével. A zsinórok sérülése is elkerülhető, a pontos gyártástechnológia miatt.
Ezeket végignézve sem lehet kérdés bármely horgászmódszert kedvelő pecás szerelékes dobozában helye van a Stonfo termékeknek. Az olasz cégnél a fejlesztések a felhasználóbarát termékek gyártására irányulnak. Ha Stonfo terméket vásárol valaki, nem állítom, hogy a világ legjobb termékét veszi. Ezt kijelenteni nem lehet. De az biztos, hogy egy felhasználóbarát eszköz kerül a horgászfelszerelésünkbe. Minden horgász számára ajánljuk a Stonfo termékeket.

Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése