Capture/Jaf

Belga márka, mely mindenfajta alapvető horgászfelszerelést forgalmaz a botok és az orsók kivételével. Nagyon fontos megemlítenünk, hogy egy különösen jó ár-érték arányú termékcsaládról van szó. A vásárlóink egyik legkedveltebb JAF terméke a JAF horgászszék. De természetesen minden megtalálható a választékukban. A teljesség igénye nélkül: horgász ágy, horgászernyő, sátras ernyő, horgásztáska, sátorfűtés.

De nem csak a vízparton eltöltött időt teszi kényelmesebbé! A behúzó kocsijuk a horgászhelyre való bejutást könnyíti meg a horgász számára. Lehet a feederhorgászat kedvelője, bojlis horgász vagy match botos horgászat kedvelője, a horgászfelszerelés egyre több és nehezebb. Nagyon segítségére van minden pecásnak egy ilyen kis húzható kocsi.

Nem véletlen az, hogy a Capture a vízparti camping termékek forgalmazását választotta. Egyre nagyobb igény alakult ki a kényelmes és praktikus horgásztáborok kialakítására. Itt gondolhatunk csak egy egyszerű menedékre. Nagyon jól jön nyári záporok, zivatarok esetén egy sátrasernyő. Egy olyan kis alapterületű fedett menedék, amely palástja körbezár minket és a horgászfelszerelésünket. Védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Szállításának a helyigénye nem nagyobb, mint egy ernyőé. Rövid horgásztúrák alkalmával nem szikesen állítunk fel nagy méretű sátrakat. Így nem kérdés, hogy egyre több horgászfelszerelésben kap helyett a sátrasernyő.

Nagy sikere van a JAF campingszékeknek is. Itt ne csak arra gondoljunk, hogy mi horgászok használjuk. Már nem. Mi szívesen megvásároljuk magunknak a kényelmesebb horgászfoteleket, állítható horgászszékeket. Itt gondoljunk inkább családtagjainkra, vendégeinkre.
Természetesen egy horgász camping program nem lenne teljes, ha a vízparton eltöltött időt nem dobhatnánk fel egy frissen főzött teával vagy sült kolbásszal. Egy tűzhely ebben nagy segítségünkre van. Itt ne az unalmas várakozásra gondoljatok. Egy hideg őszi nap, a pergető horgászat közben is felfrissít egy forró tea vagy kávé. A pergető felszerelés is kibővülhet egy kis campinggel. Gondoljatok bele, hogy a hideg folyón egy csónakba fagyoskodva, milyen felüdülést jelent a tenyerünk közt tartott forró tea érzete. Ahogy a forró gőz az arcunkat melegíti? Egy könnyen szállítható tűzhely, és bárki átélheti ezt az érzést.

Ha már hideg van! Senki nem szeretné átélni a hűvös tavaszi vagy őszi éjszakákat fűtés nélkül az otthonában? Igaz? Ezt a sátradban sem kell már megélned. Ha hosszabb túrákat tervezel, biztosan szükséged van egy sátorfűtésre. Egy végtelen egyszerű és ügyes készülék komfortossá varázsolja a hálófülkédet. Senki ne egy szauna melegére gondoljon! Egy kellemes, viselhető hőmérsékletet kell létrehoznia a sátorfűtésünknek. Természetesen figyelembe kell venni a megfelelő szellőztetést is, hisz az égéshez oxigénre van szükség, melyet a sátrunk légteréből von el. Ha ezt végiggondoljuk, biztosan ott lesz minden bojlsi felszerelésben a sátorfűtés. Hisz a bojlis horgászat a természetben eltöltött több napról szól. Messze mindentől, még a térerőtől is. De nem kell meggyötörten hazatérni a túráról. Azt a komfortot ki tudjuk alakítani, hogy a túra csak az élményekről szóljon, ne a nehézségekről. Mivel a feeder horgászok is egyre hosszabb túrákra merészkednek, számukra is egyre fontosabb a tábor kialakítása. A Capture korrekt termékeit szívesen ajánljuk minden horgásznak.
A kedvező ár-érték arány nem csak a felhasználóknak fontos. Nekünk kereskedőknek is. Úgy igyekszünk üzletünket, webshopunkat áruval feltölteni, hogy ezt a vásárlóink is lássák. Olyan camping termékek kerülnek horgászáruházunk polcaira, mely sokáig szolgálhatja minden horgászunk kényelmét. Ez minden termékünkre igaz, hisz magunk is horgászok vagyunk
 

Találatok száma: 6
Lista szűrése