Bait-Tech

Peter Clapperton nagy szenvedélye volt a horgászat. Az 1980-as évek elején úgy döntött, hogy egyesítenie kell a szenvedélyt és a munkát. Importálni kezdett földalapú etetőanyagokat, aminek nagy sikere volt. Ám az Egyesült Királyságban megváltozott a horgász piac és ezért úgy döntött saját márkát formál Bait-Tech néven.
Kifejezetten az Egyesült Királyság piacára gyártotta a termékeit eleinte. Így saját termékei felett teljes ellenőrzést tudott gyakorolni.

Termékei már a kezdetektől nagy sikernek örvendtek, ami a mai napig töretlen. Nagy szenvedéllyel foglalkozik a mai napig a fejlesztésekkel és tökéletesítésekkel. Termékeit igyekszik magas minőségű alapanyagokból összeválogatni, de mégis reális áron adni. Horgász web shopunk egyik legsikeresebb márkájává nőtte ki magát. Csapata minden egyes tagja törekszik a legjobbat nyújtani a horgász piac és a horgászok számára.

Folyamatos fejlesztéseknek hála, ami egyedi és nem másolható könnyen vezető márkává nőtte ki magát. Termékei nemcsak könnyen keverhetők, de a halak számára rendkívül könnyen emészthető. Etetőanyagi a halak szokásai miatt még mindig a legsikeresebb termékek közé sorolható. Legyen szó feeder horgászatról, match horgászatról, de még egyszerű fenekező horgászatról is. Kiválóan alkalmazkodik a method horgászathoz, a fenekező szettekkel is tökéletes párosítást alkot.
Kiemelném a Special G Green-t ami talán a legkapósabb az első naptol a mai napig. A GPS90 kódjelű halliszt a forgalomban lévő hallisztek közül a legtisztább és legjobb minőségű halliszt. Az etetőanyag fő alkotórész és ennek köszönheti a rendkívüli oldódást és felhőt, amit képez. Talán az egyik legjobb method mix ami piacon van.
 

A pelletek az akva-kultúrának köszönhetően jöttek létre kifejezetten halak takarmányozására. Különböző méretben, alakban és színben vannak a piacon. Ezeknek köszönhetően a bojlis horgászok is szívesen használják. Akár parti spombos etetésről legyen szó, vagy behúzós horgászatról. Bojlival a nagyobb méretű pelletek tökéletes kombinációt alkotnak. Bojlijai több helyzetben és időszakban bizonyítottak már. Legyen szó etető bojliról vagy akár prémium minőségű csalizóról.
 

Horog csalijai többfajta méretben, ízben és színben kaphatóak. Mind prémium minőségű alapanyagokból készül. Horog csalijai állaga, érdekes színe és horogbarát jellege miatt közkedvelt. Akár lebegő pop-up vagy dumbels. Akár fenéken fekvő pellet vagy bojli. Akár ezek egyszeres, vagy többszörös kombinációjában sem fogunk csalódni.
 

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése