Maxima

A horgászat különböző fajtái között talán az egyetlen közös nevező, ami minden fajta típusnál megtalálható az a horgászzsinór. Ahogy különféle horgász módszerek vannak, teljesen természetes, hogy különféle horgászzsinór fajták is találhatóak az üzletek polcain.
1920-ban Max Gottlieb Meinel megalapította a MAXIMA-t Markneukirchenben, Németországban. Az 1950-es évek elején a MAXIMA egy új üzemet épített Geretsriedben. Ez az üzem horgász kellékek, horgász cuccok előállítására szakosodott. Tudnivaló, hogy a névadó a horgászat kedvelője volt.
A MAXIMA korszerű kutatási és fejlesztési és gyártási létesítménye a bajor hegyekben fészkel. A legfejlettebb technológiát használva a MAXIMA gyártja a legmagasabb minőségű horgász kiegészítőket és kellékeket.
A legjobb minőség elérésére törekszik. A vevő elégedettsége a legfontosabb. Számos mérnők dolgozik azon, hogy a lehető legjobb termékeket nyújtsák a horgászbolt piacra.

Manapság több mint 70 ország horgászai bíznak a MAXIMA prémium termékeiben. Magától értetődő, hogy sok horgászboltban megtalálható.
Nagyon sok méretben, színben, kiszerelésben találkozhatunk a horgászboltokban, webáruházakban.

A méret széles skálája azért fontos, mert így minden horgásztípusban használni lehet. Kezdve a legfinomabb feeder- vagy pergető horgászattól a harcsás- vagy tengeri horgászatig. A zsinór színének is jelentős szerepe van. Példának okán: egy fluo zsinór éjszakai horgászat közben hatalmas segítség lehet. Látni a végszerelék irányát, épp hol tart a hal. Másik példának pont az ellenkezője, a fluorocarbon. Vízben teljesen áttetsző, így könnyebben tudjuk becsapni a prédát. A horgász szálak kiszerelésére kitérve pedig: a 10 méteres kiszereléstől egészen a 3000+ méteres tekercsig megtalálható.    
MAXIMA zsinórjairól köztudott:

  • Az egyik legkedveltebb a  match-, fenekező és feeder horgászat üzőinek.
  • Véknyabb kiszerelésben akár picker szetthez, picker horgászathoz is kiváló.
  • Jó méretezés
  • Verseny vagy öröm pecára is a legjobb vétel lehet a horgász webáruházakban, webshopokban vagy horgászboltokban.

Jelmondatuk: Jó zsinór, Mindig!
 

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése