9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft32351
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(49)
Hossz (m)
(1)
(1)
Raktáron
(43)
(6)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wizard

A Wizard termékek a ragadozó halas horgászoknak számára van kitalálva. Bármilyen stílusban is horgászol, biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

A Cheburaskha segítségével bármilyen füles horogból pillanatok alatt twisterfejet varázsolhatunk. Gyakorlatilag egy gömb, amiben egy vájat lett kialakítva. Ebben a vájatban helyezkedik el egy fém kapocs, amelyre rögzítjük a csalit egy füles horog segítségével. Sajátos kialakítása miatt, egyszerűen és gyorsan tudjuk váltani a különböző súlyokat. Miközben a csali mozgása sokkal élethűbb a megszokott hagyományos jig-ekkel szemben. A szabadon mozgó horognak köszönhetően a csali sokkal gyorsabban süllyed. Ennek köszönhetően a megszokottnál általában könnyebb súllyal horgászhatunk a megszokott helyünkön.

Elsősorban az UL pergetésnél mutatkoznak meg az előnyei, de használjuk különböző „rig”-ekhez is. Különösen ajánlott a fekete sügér, kősüllő, csapósügér horgászatára. De bizonyított már a csuka, süllő, balin és a harcsa horgászata közben is.


Előnyei:

  • szabadon mozgó plasztik csali, élet hűbb mozgás
  • könnyen cserélhető felszerelés
  • széles körben alkalmazható


Mi is lehetne az erős, megbízható termékeket forgalmazó amerikai cég neve, ha nem Grizzly! A ragadozó halaknak szánt bronz színű, füles hármas horgok eleget tesznek annak a mondásnak, miszerint a név kötelez. Hosszú, megerősített, forrasztott szár, ami ennél a horognál négyszeres erősségű, ami mindenről gondoskodik. Például, hogy horgunk a legkeményebb igénybevételt is bírja; az éles hegyek pedig biztosítják a tökéletes akadást.

A 4XStrong horog 6-tól 3/0-ás méretig a legextrémebb körülmények között, az öreg harcsák ellenében is bizonyít. Jó választás harcsázó wobblerekhez, kuttyogatáshoz.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez különösképpen megfelelő ezek a horgok. Példának okán, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez. A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák. Bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás. Mindeközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.

A pergető orsók tárháza szinte végtelen, azonban kevés az olyan közülük, amely kiváló áron kínál megbízható minőséget. Ezeket az elsőfékes orsókat pergető horgászoknak ajánljuk, a kis mérete és rendkívül alacsony súlya miatt.

Egy pergető horgásznál nem maradhat ki a horgászkellékek közül fogó. Sokoldalú Wizard fogó, főként a ragadozó specialistáknak. Fogó, kulcskarika nyitó és vágószerszám egyben! A fogazott éleknek köszönhetően drótot is könnyen vághatunk vele. A Safety Lock rendszernek köszönhetően nem nyílik ki a horgász dobozunkban, tárolás közben. Műanyag szárai kényelmes fogást és nyomást biztosítanak. Csuka horgászata során nélkülözhetetlen előkék használata.

A Wizard palettáján többféle méretből és hosszból választhatunk drót vagy más előkék közül. Ezek használatával megelőzhetünk halvesztést vagy szerelék vesztést.
A modern rablóhalas sporthorgászat elengedhetetlen kiegészítője a halkiemelő fogó, más néven Lip Grip. Kialakításának köszönhetően nem sérti fel a halak száját, azonban a kemény szájszélben mégis biztosan tart.

Wizard Samurai Spin: A Wizard horgászbotok csúcsa, amit érdemes közelről szemügyre venni! Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a horgászbotokat!

Az egyik a tűspicces változat:
Jellemzőjük, hogy tömör carbon spiccel rendelkeznek, mely nagyon érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Ezen felül egészen parányi csalikat is használhatunk a legvékonyabb zsinórokkal. Teszthorgász tapasztalatok bizonyítják, hogy sok esetben még a teljesen halott vízből is ki tudjuk varázsolni a ragadozókat a megfelelő méretű csali használatával. Ez pedig szinte minden esetben méret csökkenést eredményez. Ezek a botok amellett, hogy nagyon érzékenyek, hihetetlenül feszesek és gerincesek, A akcióval rendelkeznek. Tehát a fárasztás során a nagyobb jelentkezőkkel is felveszik a versenyt.

A másik a „hagyományos”, csőspicces változat:
Nagy teherbírású, ám mégis kecses, vékony felszerelések, melyek elsősorban gumihalazásra alkalmasak, de wobblerek és villantók is gyönyörűen vezethetők vele. B akcióval rendelkeznek, tehát a fárasztás során szép ívben felveszik a rájuk nehezedő terhelést. Egy hozzá való, kellően könnyű orsóval álom párost alkotva öröm vele a pergetés.

Találatok száma: 49