Szűrők
Bruttó ár
289Ft Ft32351
Akciós / Új
(3)
(33)
Csali hossz (cm)
4 6
Csapágyszám
(4)
(2)
Fékrendszer, Típus
(6)
Gyártó
(6)
(1)
(185)
Hossz (m)
(1)
(2)
(6)
(1)
(1)
(4)
(1)
(8)
(3)
(8)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(3)
(54)
Méret
(2)
(1)
(2)
Pótdob anyaga
(3)
Pótdobok száma
(2)
(3)
Raktáron
(157)
(28)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Áttétel
(6)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wizard

A Wizard termékek a ragadozó halas horgászoknak számára van kitalálva. Bármilyen stílusban is horgászol, biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

A Cheburaskha segítségével bármilyen füles horogból pillanatok alatt twisterfejet varázsolhatunk. Gyakorlatilag egy gömb, amiben egy vájat lett kialakítva. Ebben a vájatban helyezkedik el egy fém kapocs, amelyre rögzítjük a csalit egy füles horog segítségével. Sajátos kialakítása miatt, egyszerűen és gyorsan tudjuk váltani a különböző súlyokat. Miközben a csali mozgása sokkal élethűbb a megszokott hagyományos jig-ekkel szemben. A szabadon mozgó horognak köszönhetően a csali sokkal gyorsabban süllyed. Ennek köszönhetően a megszokottnál általában könnyebb súllyal horgászhatunk a megszokott helyünkön.

Elsősorban az UL pergetésnél mutatkoznak meg az előnyei, de használjuk különböző „rig”-ekhez is. Különösen ajánlott a fekete sügér, kősüllő, csapósügér horgászatára. De bizonyított már a csuka, süllő, balin és a harcsa horgászata közben is.


Előnyei:

  • szabadon mozgó plasztik csali, élet hűbb mozgás
  • könnyen cserélhető felszerelés
  • széles körben alkalmazható


Mi is lehetne az erős, megbízható termékeket forgalmazó amerikai cég neve, ha nem Grizzly! A ragadozó halaknak szánt bronz színű, füles hármas horgok eleget tesznek annak a mondásnak, miszerint a név kötelez. Hosszú, megerősített, forrasztott szár, ami ennél a horognál négyszeres erősségű, ami mindenről gondoskodik. Például, hogy horgunk a legkeményebb igénybevételt is bírja; az éles hegyek pedig biztosítják a tökéletes akadást.

A 4XStrong horog 6-tól 3/0-ás méretig a legextrémebb körülmények között, az öreg harcsák ellenében is bizonyít. Jó választás harcsázó wobblerekhez, kuttyogatáshoz.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez különösképpen megfelelő ezek a horgok. Példának okán, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez. A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák. Bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás. Mindeközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.

A pergető orsók tárháza szinte végtelen, azonban kevés az olyan közülük, amely kiváló áron kínál megbízható minőséget. Ezeket az elsőfékes orsókat pergető horgászoknak ajánljuk, a kis mérete és rendkívül alacsony súlya miatt.

Egy pergető horgásznál nem maradhat ki a horgászkellékek közül fogó. Sokoldalú Wizard fogó, főként a ragadozó specialistáknak. Fogó, kulcskarika nyitó és vágószerszám egyben! A fogazott éleknek köszönhetően drótot is könnyen vághatunk vele. A Safety Lock rendszernek köszönhetően nem nyílik ki a horgász dobozunkban, tárolás közben. Műanyag szárai kényelmes fogást és nyomást biztosítanak. Csuka horgászata során nélkülözhetetlen előkék használata.

A Wizard palettáján többféle méretből és hosszból választhatunk drót vagy más előkék közül. Ezek használatával megelőzhetünk halvesztést vagy szerelék vesztést.
A modern rablóhalas sporthorgászat elengedhetetlen kiegészítője a halkiemelő fogó, más néven Lip Grip. Kialakításának köszönhetően nem sérti fel a halak száját, azonban a kemény szájszélben mégis biztosan tart.

Wizard Samurai Spin: A Wizard horgászbotok csúcsa, amit érdemes közelről szemügyre venni! Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a horgászbotokat!

Az egyik a tűspicces változat:
Jellemzőjük, hogy tömör carbon spiccel rendelkeznek, mely nagyon érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Ezen felül egészen parányi csalikat is használhatunk a legvékonyabb zsinórokkal. Teszthorgász tapasztalatok bizonyítják, hogy sok esetben még a teljesen halott vízből is ki tudjuk varázsolni a ragadozókat a megfelelő méretű csali használatával. Ez pedig szinte minden esetben méret csökkenést eredményez. Ezek a botok amellett, hogy nagyon érzékenyek, hihetetlenül feszesek és gerincesek, A akcióval rendelkeznek. Tehát a fárasztás során a nagyobb jelentkezőkkel is felveszik a versenyt.

A másik a „hagyományos”, csőspicces változat:
Nagy teherbírású, ám mégis kecses, vékony felszerelések, melyek elsősorban gumihalazásra alkalmasak, de wobblerek és villantók is gyönyörűen vezethetők vele. B akcióval rendelkeznek, tehát a fárasztás során szép ívben felveszik a rájuk nehezedő terhelést. Egy hozzá való, kellően könnyű orsóval álom párost alkotva öröm vele a pergetés.

Találatok száma: 185
Lista szűrése