Szűrők
Bruttó ár
849Ft Ft404991
Akciós / Új
(72)
(23)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (1)
Csapágyszám
(2)
Fékrendszer, Típus
(2)
Gyártó
(1)
(1)
(594)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(3)
(1)
(5)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
(30)
Méret
(15)
(15)
(4)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(13)
(13)
(5)
(14)
Pótdob anyaga
(2)
Pótdobok száma
(2)
Raktáron
(437)
(157)
Tagok száma
2 3
Áttétel
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Preston Innovation

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában a legnépszerűbb feeder horgász kellékek megtalálhatóak. A Preston termékek világszerte ismertek a finomszerelékes horgászok körében kimagasló minőségük miatt. Az angol horgászcuccok között a Preston kifejezetten népszerű.

Mitől ilyen népszerű a Preston a horgászok körében?
Nagy hangsúlyt fektet a Magyarországon népszerű feeder horgászat kellékeinek fejlesztésére. Olyan újításokat köszönhetünk a Prestonnak, mint a Power Gum erőgumival ellátott method kosár. Szerintem minden feeder horgász tart a horgász táskájában belőle néhány darabot. Nagyon élvezetes vele a fárasztás, mert tökéletesen kiaknázza a hal kiugrásait és nem szakad el a feeder végszerelék.
Azoknak a horgászoknak, akik az egyszerű method kosaras technikát kedvelik, szintén van a Preston kínálatában bőséggel választék. Előnyt jelent a konkurens horgászcikkeket gyártó vállalatokkal, hogy a Preston method kosarakat több méretben lehet megtalálni a Halcatraz horgászbolt online felületén.
Elérhető Small/Kicsi méretben többféle kosár. Ennek az alkalmazását télen, koratavasszal ajánljuk. A hideg vízben bőven elég kis mennyiségű etetőanyag vagy mikropellett vízbe juttatása. A Large/Nagy méretű etetőkosarat tavasszal illetve ősszel érdemes használni. Az XL-es Extra Nagy méretű method kosarak igazán jól működnek a nyári forróságban, amikor aktívak a pontyok és sokat esznek. Az említett feeder method kosarakhoz különböző töltőformák társulnak. Ezeket
okosan más-más színnel látták el, így könnyű használni és megtalálni a horgász táskában.

Több lehetőség van a feeder végszereléket összeállítani. Nagy a választék az előkötött horgok között, de sokan szeretik saját maguk megkötni a végszereléket. A Preston minden elérhető aprócikke megtalálható a horgász webshop kínálatában. A hajszálelőkés horgászatok során gyakran előfordul, hogy elreped a felkínálásra szánt csali. Ez a rossz minőségű fűzőtű használatakor fordul elő. Elég apró szerszám, de nagyon sok múlik rajta. A Preston fűzőtűi extra erősek, de mégis véknyak. Tényleg jó velük dolgozni, mert nem reped el még a kicsit idősebb szárazabb pop-up sem. A piacon az egyik legjobb választás a Preston fűzőtű.

A feeder horgászathoz érdemes egy kényelmes, adapterezhető horgász széket választani. A Preston erre is kínál megoldást a Monster feeder székkel. Kiemelkedő kényelmet nyújt maximális minőséggel párosítva. Jól párnázott ülőfelület és állítható háttámla jellemzi. Előnyt jelent a méretes állítható sártalppal ellátott láb. Gyakorlatilag minden finomszerelékes adapter elérhető a Preston termékpalettáján. Található feeder bottartó kar, oldaltálca és ernyőtartó adapter is.

A Preston feeder horgászbotok azoknak a feeder horgászoknak ajánlott, akik kedvelik az angol stílusú botokat. A botok széles méretskálával rendelkeznek, de nem távdobásra ajánljuk őket. Igazán akkor érdemes Preston botot vásárolni, ha 30-40 méterre horgászunk. Minden fárasztás igazi élmény, még egy keszeg esetében is.
A horgászbotokhoz érdemes választani egy jó minőségű, merevített botzsákot. Több okból is könnyebbé teheti a horgászatokat. Nem fontos minden esetben leszerelni a botról az orsót egy jó bottáska esetében. Másrészt megóvja a horgász felszerelést az ütődésektől, sérülésektől. Azoknak a feeder horgászoknak ajánljuk a Preston termékeit, akik ritkán jutnak el hosszú időre horgászni. Az 1 napos, vagy rövidebb rapid horgászatokhoz kifejezetten jó választás egy Preston bot.
 

Mutass többet
Találatok száma: 544 + 50 rejtett
Lista szűrése