Szűrők
Bruttó ár
849Ft Ft399991
Akciós / Új
(17)
(6)
Gyártó
(463)
Hossz (m)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(5)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(11)
(15)
Méret
(9)
(9)
(9)
(8)
(9)
Raktáron
(356)
(107)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Preston Innovation

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában a legnépszerűbb feeder horgász kellékek megtalálhatóak. A Preston termékek világszerte ismertek a finomszerelékes horgászok körében kimagasló minőségük miatt. Az angol horgászcuccok között a Preston kifejezetten népszerű.

Mitől ilyen népszerű a Preston a horgászok körében?
Nagy hangsúlyt fektet a Magyarországon népszerű feeder horgászat kellékeinek fejlesztésére. Olyan újításokat köszönhetünk a Prestonnak, mint a Power Gum erőgumival ellátott method kosár. Szerintem minden feeder horgász tart a horgász táskájában belőle néhány darabot. Nagyon élvezetes vele a fárasztás, mert tökéletesen kiaknázza a hal kiugrásait és nem szakad el a feeder végszerelék.
Azoknak a horgászoknak, akik az egyszerű method kosaras technikát kedvelik, szintén van a Preston kínálatában bőséggel választék. Előnyt jelent a konkurens horgászcikkeket gyártó vállalatokkal, hogy a Preston method kosarakat több méretben lehet megtalálni a Halcatraz horgászbolt online felületén.
Elérhető Small/Kicsi méretben többféle kosár. Ennek az alkalmazását télen, koratavasszal ajánljuk. A hideg vízben bőven elég kis mennyiségű etetőanyag vagy mikropellett vízbe juttatása. A Large/Nagy méretű etetőkosarat tavasszal illetve ősszel érdemes használni. Az XL-es Extra Nagy méretű method kosarak igazán jól működnek a nyári forróságban, amikor aktívak a pontyok és sokat esznek. Az említett feeder method kosarakhoz különböző töltőformák társulnak. Ezeket
okosan más-más színnel látták el, így könnyű használni és megtalálni a horgász táskában.

Több lehetőség van a feeder végszereléket összeállítani. Nagy a választék az előkötött horgok között, de sokan szeretik saját maguk megkötni a végszereléket. A Preston minden elérhető aprócikke megtalálható a horgász webshop kínálatában. A hajszálelőkés horgászatok során gyakran előfordul, hogy elreped a felkínálásra szánt csali. Ez a rossz minőségű fűzőtű használatakor fordul elő. Elég apró szerszám, de nagyon sok múlik rajta. A Preston fűzőtűi extra erősek, de mégis véknyak. Tényleg jó velük dolgozni, mert nem reped el még a kicsit idősebb szárazabb pop-up sem. A piacon az egyik legjobb választás a Preston fűzőtű.

A feeder horgászathoz érdemes egy kényelmes, adapterezhető horgász széket választani. A Preston erre is kínál megoldást a Monster feeder székkel. Kiemelkedő kényelmet nyújt maximális minőséggel párosítva. Jól párnázott ülőfelület és állítható háttámla jellemzi. Előnyt jelent a méretes állítható sártalppal ellátott láb. Gyakorlatilag minden finomszerelékes adapter elérhető a Preston termékpalettáján. Található feeder bottartó kar, oldaltálca és ernyőtartó adapter is.

A Preston feeder horgászbotok azoknak a feeder horgászoknak ajánlott, akik kedvelik az angol stílusú botokat. A botok széles méretskálával rendelkeznek, de nem távdobásra ajánljuk őket. Igazán akkor érdemes Preston botot vásárolni, ha 30-40 méterre horgászunk. Minden fárasztás igazi élmény, még egy keszeg esetében is.
A horgászbotokhoz érdemes választani egy jó minőségű, merevített botzsákot. Több okból is könnyebbé teheti a horgászatokat. Nem fontos minden esetben leszerelni a botról az orsót egy jó bottáska esetében. Másrészt megóvja a horgász felszerelést az ütődésektől, sérülésektől. Azoknak a feeder horgászoknak ajánljuk a Preston termékeit, akik ritkán jutnak el hosszú időre horgászni. Az 1 napos, vagy rövidebb rapid horgászatokhoz kifejezetten jó választás egy Preston bot.
 

Mutass többet
Találatok száma: 463
Lista szűrése