Szűrők
Bruttó ár
789Ft Ft88791
Akciós / Új
(30)
(1)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (1)
cm (1)
Csapágyszám
(2)
(7)
Fékrendszer, Típus
(9)
Gyártó
(263)
(1)
(1)
(1)
Hossz (m)
(4)
(3)
(1)
(3)
(1)
(1)
(7)
(3)
(3)
Legnépszerűbb termékeink
(26)
(31)
Méret
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(5)
Raktáron
(184)
(79)
Tagok száma
1 2
Átmérő
mm (2)
mm (5)
mm (3)
mm (2)
Áttétel
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 Black Cat

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában a legnépszerűbb harcsás horgász kellék megtalálhatóak. Így természetesen a méltán híres Black Cat márkát is forgalmazzuk. Nézzük meg közelebbről, mit is tudunk magáról a márkáról: A Zebco Europe GmbH. Európa egyik legnagyobb és legerősebb horgászcikk gyártója. A Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical és Magic Trout márkákat tekintve hét világmárkával rendelkezik cégünk. A Zebco Europe GmbH. saját képviselettel rendelkezik Angliában, Franciaországban, Lengyelországban és Németországban is. A többi európai országot a németországi központból látják el. A Zebco Europe GmbH. meggyőző eredményességének a kulcsa az állandó törekvés arra, hogy a termékek minél jobban kiszolgálják a horgászok igényeit. Az eszközöket szakemberek fejlesztik a mindennapi vízparti használathoz. A cég termékmenedzserei mögött egy nagy csapat található, ami nemzetközi teszthorgászokból, tesztcsapatokból áll több országos bajnoki és világbajnoki címmel a hátuk mögött.

Mindent egybevéve a magas innovációs potenciál, a professzionális gyártás és a tökéletes logisztika teszi a Zebco Europe GmbH.-t az európai horgászok első számú partnerévé!

Harcsahorgászat – egy extrém kaland, amihez különleges eszközökre van szükség. A Stefan Seuss által fejlesztett Black Cat horgászcikkek olyan termékek gyűjtőneve, aminek a legkeményebb bevetésekhez kellenek. Lepróbálva a legkeményebb ellenfeleken, amik Európa tavaiban és folyóiban úszkálnak.

A sorozatot 2008-ban vezették be Stefan Seuss-szal együttműködve, és minden árkategóriában speciális felszerelést kínál a modern harcsahorgász számára. A Black Cat Európa vezető harcsa márkájaként ismert, és kiváló hírnévnek örvend innovációi és korszerűsége miatt. Ha Black Cat termékkel horgász, biztos lehet benne, hogy megosztja Európa legjobb harcsahorgászainak felhalmozott tudását és tapasztalatait.

Napjainkban a kifogott nagyméretű harcsák hatalmas száma – köztük több mint 1000, két méternél hosszabb példány, amelyet egyedül Stefan Seuss fogott – a Black Cat termékek kiváló minőségének, funkcionalitásának és robusztusságának bizonyítéka.

A jól ismert sárga-fekete dizájn a híres Black Cat logóval garantálja a kiváló minőségű horgászfelszerelést, amely mögött a Zebco erőteljes név, mint a világ egyik vezető horgászfelszerelés-gyártója áll.

A Black Cat-et azoknak a harcsa horgászoknak ajánlott, akik kedvelik csúcs minőségű botokat. A Black Cat több botcsaládot is felvonultat. Tökéletes lehet bármilyen partról történő passzív módszeres harcsahorgászathoz. Vannak olyan darabok, ami igazi csónakos harcsás botok. Neve elárulja, hogy elsősorban csónak alatti, tehát kuttyogatásos, jiges vagy vertikális csalivezetéshez szánt botról van szó. A bototok széles méretskálával rendelkeznek. Természetesen vannak még univerzális, széleskörűen felhasználható botjaik. Minden harcsás stílusban találsz számodra megfelelő pálcát.

A Black Cat kezdőknek, haladóknak, profiknak egyaránt kínál botot, így bármely szintjén állunk a harcsahorgászatnak, bátran válasszunk a kínálatból. Apró cikkei a legnagyobb ellenállásnak is képesek ellenállni. Forgókapcsai duplán erősítettek és akár a 100kg-os teherbírásnak is ellenállnak. Az ügyesebb harcsa horgászok még a ettől nagyobb harcsákat is megfogják velük.

A Black Cat közül nem hiányozhat egy igazi nagyhalas harcsázó orsó sem, ezért is szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Black Cat Catextreme Modelt. A Black Cat Catextreme orsó alumíniumból megmunkált rotorral és orsóházzal rendelkezik. Az orsó meghajtásáról Power hajtás gondoskodik, ami hosszú távon megbízható marad. A fékrendszerrel sem lesz gond, hiszen letapadás mentes Offshore extra méretű fékkel vértezték fel. A zsinórfektetés kiváló monofil és fonott zsinórok esetében is. Speciálisan fonott zsinórok használatához lett kifejlesztve, garantálja az optimális erőátvitelt és a harmonikus bevontatást nagy csalik esetében is.

Reméljük felkeltette érdeklődésed ez a márka. Nem hinnénk, hogy csalódást okozna. Rendeld meg bármelyik terméket és 1-2 munkanapon belül már nálad is csomag!

Mutass többet
Találatok száma: 256 + 7 rejtett
Lista szűrése