Szűrők
Bruttó ár
238Ft Ft5991
Akciós / Új
(8)
Csali hossz (cm)
4 20
Gyártó
(336)
Legnépszerűbb termékeink
(298)
Raktáron
(177)
(160)
Wobbler hossz
7cm cm8
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

FOX RAGE GUMIHALAK

Talán kevesek számára világos, hogy a Fox International néven ismert, mára sok millió angol fontot érő vállalat egy egyszerű „garázscégként” kezdte működését. Az első Fox termék egy fémből készült mérce volt, ami a méretkorlátozás alá eső halak gyors ellenőrzését tette lehetővé a horgászok számára. Innen jutott el a cég oda, hogy a 90-es évek közepére a kapásjelzőeladások 80%-át tudhatta magáénak, a századfordulóra pedig 47 országban lehetett kapni a Micro kapásjelzőjüket.

Idő kérdése volt, hogy a pontyos körökben már hódító és jól csengő Fox márkanév utat találjon magának a ragadozóhalas piac felé is. Létrejöttek a Predator és a Rage almárkák, így a bojlis szortimentnél megszokott minőség a rablóhalak szerelmesei számára is elérhetővé vált.

A pergetőhorgászok számtalan Fox Rage gumihal közül választhatnak célhalnak megfelelően. Típustól függetlenül mindegyikre jellemző a látványos és intenzív mozgás, az élénk, feltűnő színkombináció és a figyelemfelkeltő forma.

A Spikey Shad fantázianevű sorozat darabjai különleges, tüskés felületkiképzést kaptak, így még hatékonyabban igyekeznek táplálkozásra ingerelni a ragadozókat. Kifejezetten sikeres sügér csali.

A Slick Shad UV típus modelljeinek hatékonysága a színükben rejlik. Ezek a gumihalak egytől egyig az emberi szem számára láthatatlan ultraibolya fényt bocsátanak ki. Kísérletek bizonyítják, hogy a süllők szívesebben támadják meg ezeket, tehát valamilyen módon érzékelik az UV fényt, így süllő horgászatához ajánlott.

A Pro Shad elnevezésű gumihalak méretükből, mintázatukból és formájukból adódóan leginkább csuka horgászatára alkalmasak. Mivel nem ritka, hogy a csuka akár a saját testméretével megegyező zsákmányt vagy riválist is megtámad, nem kell félnünk a nagy mérettől. Bátran válasszunk nagyobb, akár 18 cm-es csalit.

Természetesen ez csak néhány példa a sok lehetőségből, amit a Fox Rage kínál számunkra a gumicsalik terén. Többek között olyan különlegességeket is találhatunk köztük, mint a rákot formázó vagy géb alakú változatok, és természetesen az egyszerű, jól bevált gumik számtalan variációja is elérhető. Kijelenthető, hogy a Fox Rage gumihalak használatával bármely ragadozóhal sikeresen horgászható és az év bármely szakában, bármilyen terepen megállják a helyüket. A Fox márkanév nem igényel magyarázatot a horgászpiacon, számtalan pontyhorgász használja a termékeit világszerte. Biztosak lehetünk abban, hogy azok a darabok, amelyeket ez a név fémjelez, akkor sem fognak számunkra csalódást okozni, ha a ragadozóhalakat vesszük célba.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: szilikon és szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Mutass többet
Találatok száma: 337
Lista szűrése