Szűrők
Bruttó ár
1489Ft Ft19992
Akciós / Új
(22)
Csapágyszám
(1)
(5)
(10)
(4)
(11)
(4)
(1)
(2)
Fékrendszer, Típus
(44)
Gyártó
(48)
Legnépszerűbb termékeink
(9)
Méret
(1)
(1)
(8)
(4)
(18)
(6)
(4)
(1)
(2)
Pótdob anyaga
(1)
(4)
Pótdobok száma
(22)
(5)
Raktáron
(24)
(24)
Áttétel
(3)
(6)
(19)
(1)
(10)
(6)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

NEVIS ELSŐFÉKES ORSÓK


A Nevis elsőfékes orsók kiváló választást jelentenek a horgászok számára számos pozitív tulajdonságuk miatt. Ezek közé tartozik:

Kifinomult technológia: A Nevis elsőfékes orsókat a legújabb technológia felhasználásával tervezték és gyártották. Ez magában foglalja a precíziós megmunkálást és a magas minőségű anyagok használatát, amelyek biztosítják az orsó tartósságát és megbízhatóságát.

Könnyű használat: Az elsőfékes orsók egyszerűek és felhasználóbarát horgászfelszerelések. A Nevis által fejlesztett orsókat a horgászok könnyedén tudják használni és egyszerűen elsajátítható a használatuk. 


Hatékony fékerő: Az elsőfékes orsóknak erős és hatékony fékrendszerük van. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan ellenálljanak a halak erőteljes kirohanásainak. Emellett biztosítják, hogy az orsó letapadásmentesen üzemeljen fárasztás közben.

Tartósság és minőség: A Nevis elsőfékes orsók hosszú élettartammal és kiemelkedő minőséggel rendelkeznek. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a strapabíróságra és a prémium minőségű alkatrészek felhasználására, hogy biztosítsák a vevők elégedettségét és az orsó hosszú távú használhatóságát.

Stílusos és attraktív kialakítás: A Nevis elsőfékes orsók nemcsak hatékonyak és tartósak, hanem stílusosak és vonzóak is. A modern és elegáns kialakításuknak köszönhetően ezek az orsók biztosan felkeltik a horgászok figyelmét és időtálló stílusú kiegészítőként szolgálnak.

Összességében a Nevis elsőfékes orsók kiváló választás a horgászok számára a minőség, a tartósság, a hatékony fékerő elosztás és a könnyű használat miatt. A stílusos kialakításuk pedig még inkább emeli az élményt a vízparton történő horgászat során.

  • Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
  • Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.
  • A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.
  • Nedves törlőkendővel tisztítsa!
  • Kérjük ne szedje szét hiba esetén!
  • Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!
  • Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!
  • A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!
Mutass többet
Találatok száma: 48
Lista szűrése