Szűrők
Bruttó ár
8989Ft Ft38991
Akciós / Új
(13)
Csapágyszám
(6)
(2)
(2)
(6)
(3)
Fékrendszer, Típus
(17)
(2)
Gyártó
(19)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Méret
(5)
(6)
(7)
(1)
Pótdob anyaga
(1)
Pótdobok száma
(8)
(1)
Raktáron
(14)
(5)
Áttétel
(16)
(2)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

 by Döme elsőfékes orsók

Döme Gábor neve itthon minden horgász számára ismert. Vitathatatlan, hogy nélküle a hazai horgászsport ma nem ott tartana, ahol tart. Óriási mértékű az a munka, amit a szakma fejlődésére szánt és ebben óriási szerepe van az általa fejlesztett eszközöknek is. Az ő nevével ellátott termékek mindegyikére jellemző a nagyszerű ár-érték arány. Minden egyes darab piacra kerülését egy igen hosszas tervezés előz meg, így biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik kerül a kezünkbe, nem fog nekünk csalódást okozni. Döme Gábor az orsóit is kifejezetten a hazai igényekhez és pénztárcákhoz alkotta meg, fegyelembe véve az itthoni piac sajátosságait. Ennek köszönhető, hogy a kezdő horgászok túlnyomó többsége leggyakrabban ezeket szerzi be első orsónak. A kedvező ár és a strapabíróság mellett érdemes megjegyezni, hogy az elsőfékes orsókkal mindenki elboldogul. Ez a legegyszerűbb és legerősebb fékrendszer, ezen kívül nem igényel semmilyen különleges szaktudást.

Az egyik legnépszerűbb ezek közül a by Döme Team Feeder Power Fighter Pro, amely három méretben elérhető. Hétköznapi horgászathoz ajánlott, visszafogott megjelenésű orsó, amely tulajdonságait tekintve a kategóriatársait messze megelőzi. A hobbipecák minden igényét kielégíti és nem drága. A by Döme Team Feeder Fine Carp elnevezésű orsó már magasabb színvonal. Ezzel az orsóval sikerült olyat alkotni, ami a neves gyártók termékeivel is felveszi a versenyt. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amikkel eddig csak a márkás és igazán drága orsók bírtak. Elég csak a kevlárlamellás szupergyors fékrendszerre, az aláfutásgátlóra vagy a zárt házas tűgörgős csapágyra gondolni. Elérhető két méretben és két színben. A fehér színű változat a by Döme Team Feeder Method Feeder elnevezést kapta. Aki ilyen orsót választ, annak nem kell kompromisszumot kötni, tökéletes eszközt kap. Ráadásul az ilyen minőségű termékek árának töredékéért.
Érdemes még kitérni az igazán nagyhalas, távdobó orsókra is. A by Döme Team Feeder Long Cast orsócsalád minden tagja megérdemli a figyelmet. Elérhetőek nyeletőfékes változatban is és három különböző méretben készülnek (4500, 5500, 6500). Függetlenül attól, hogy melyik változat melyik méretéről beszélünk, mindegyikről elmondható, hogy masszív felépítésű, robosztus orsók. Méretükhöz képest azonban nem nehezek, ami egy fárasztásnál igen nagy előny, hiszen egy idő után már minden gramm számít. Valódi gyorsféket és 5+1 csapágyat kaptak, ezen kívül még számtalan egyéb olyan dolgot, ami elengedhetetlen egy nagyhalas orsónál. Bátran választhatja bárki ezeket a szerkezeteket, akár kezdő, akár haladó pecás. Tökéletes hétvégi horgászatokra, de bizonyítottak már világversenyen is. Döme Gábor neve garancia a megbízhatóságra. Pénztárcabarát, minőségi termékek.
Bármelyik darab megtekinthető nálunk, a Halcatraz Horgászcentrumban és megrendelhető a horgász webáruházunkon keresztül. A teljes by Döme Team Feeder  kínálat a linkre kattintva érhető el.
Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra.
A horgászorsók anyaga: műanyag, műanyag-kompozit, fém, alumínium,  kenőanyag.
Nedves törlőkendővel tisztítsa!
Kérjük ne szedje szét hiba esetén!
Meghibásodás, hiba esetén a karbantartást, javítást bízza szakszervizre!
Az horgász orsó felkapókarját minden esetben kézzel váltsa át!
A horgász orsó zsinórtárolásra használható, nem erőátvitelre!
Mutass többet
Találatok száma: 19
Lista szűrése