Szűrők
Bruttó ár
12989Ft Ft94991
Akciós / Új
(62)
Gyártó
(91)
(7)
Hossz (m)
(6)
(8)
(1)
(13)
(2)
(24)
(1)
(1)
(23)
(2)
(8)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(7)
Raktáron
(60)
(31)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

By Döme Team Feeder feeder botok

 

Döme Gábort egyetlen magyarországi horgásznak sem kell bemutatni. Az ő nevével fémjelzett By Döme Team Feeder feeder botokról általánosságban elmondható, hogy rendkívül kedvező áruk mellett az ehhez mért elérhető legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A By Döme Team Feeder botcsalád minden egyes tagjának piacra kerülését egy hosszú, sok esetben akár évekig tartó tesztelési sorozat előz meg. Ez azt eredményezi, hogy a polcokra kerülés idejére gyakorlatilag egy hiba nélküli, szinte tökéletes, professzionális bot jön létre. Egy olyan termék, amely a vízparton már azelőtt bizonyított, hogy kereskedelmi forgalomba került. Rendeltetésszerű használat mellett tönkretehetetlen, és nem fogja a tulajdonosát cserben hagyni. Számtalan horgász indította pályafutását Európa szerte a By Döme  Team Feeder feeder botok valamelyikével és szeretett bele a sportágba ezáltal. Hű társ a parton és nagyszerű fegyver a pontyok partra segítésében. Ezen botok használhatóságára és sikerére Döme Gábor neve és az ő négy évtizednyi horgásztapasztalata a garancia!

A leheletfinom picker botoktól a csónakos vagy akár folyóvízi feeder botokon át az igazán nagy távolságok meghorgászására szánt 4,20-as pálcákig a feeder technika minden szituációjára találunk megfelelő eszközt. Természetesen a legnépszerűbb, 3,60-as és 3,90-es hosszúságú botok is elérhetőek a palettáról. Csak néhány a legsikeresebb típusok küzül: Master Carp Pro, Power Fighter Feeder, Big River Feeder, Pro Method Feeder, Fine Carp, Royal Method Carp, Carp Fighter Boatfeeder, Spro By Döme Team Feeder Super Sensitive. Természetesen ezek mindegyike elérhető különböző hosszban és dobósúlyban.

A By Döme Team Feeder feeder botok bármelyikével nagyszerű élmény a fárasztás, könnyű velük dolgozni, ezért főleg kezdők, vagy a feeder horgászattal csak most ismerkedők számára ajánljuk. Meg kell azonban jegyezni, hogy ezek a botok már világszintű versenyeken is helyt álltak, tehát versenyzők is bátran vehetik a kezükbe őket. A Halcatraz horgászbolt és horgász webshop kínálatában a By Döme Team Feeder feeder botok teljes palettája megtalálható.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 91
Lista szűrése