Szűrők
Bruttó ár
21988Ft Ft72681
Akciós / Új
(4)
Gyártó
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(4)
(5)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Harcsázó szett

Az akciós horgász szettek között a harcsázó horgászok számára is tudunk újat mutatni. Kiváló ár-érték arányuk miatt érdemes gondolkodni harcsázó horgász szett vásárlásán. Különösen fontos a harcsa horgászatában az erős és megbízható horgászfelszerelések gondos kiválasztása. Az általunk kínált harcsázó szettek minőségi elemekből állnak. Képesek a kapitális harcsák fárasztásával megbirkózni.

Sokkal erősebb felszerelésre van szükség a megszokott horgászfelszereléshez képest. A feeder és bojlis horgászok számára durvának tűnhet egy harcsázó bot kézbevétele. Szükség van a harcsa horgászata során, hogy a méretes példányok irányíthatóak legyenek. A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a jó helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 120 kg feletti méreteket is elérhet. A módszer izgalmait fokozza, hogy sose lehet tudni mekkora harcsa akad a horogra.

Pergető harcsázó szett

A Harcsázó L&K SpinBlade és Ryobi orsóval kiegészített akciós harcsázó szettet Lukácsi Béla ajánlásával állították össze. Minden eleme tökéletes választás egy élményekkel teli, sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, erős bot, megbízható harcsázó orsó és a csali is megtalálható ebben az összeállításban.

Úszós, stupekos harcsázó szett

A harcsázó szett fő elemét egy erős 100-200 grammos Kamasaki Big Fish bot alkotja. A harcsázó bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó Blue Metal 7000-es orsót. Masszív kialakításának hála hosszú élettartamú. Fékrendszere masszív kialakítású. Az orsótest erős grafit, a dob pedig természetesen fém. A szerelék elkészítéséhez, tartalmaz a csomag egy Kamasaki csúszós kialakítású úszót. Ezenkívül tartozék 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott zsinór az alacsony nyúlás miatt.

Tapasztalattól függetlenül minden korosztálynak ajánljuk ezeket a kiváló ár-érték aránnyal bíró harcsázó szetteket. A harcsázó szetteket elsősorban a kezdő harcsa horgászoknak ajánljuk, hogy ráérezzenek ennek a horgász módszernek az ízére. A Halcatraz webáruház kínálatában minden kiegészítőt megtalálsz a harcsa horgászatához.

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése