L&K SpinBlade Harcsa Pergető Szett - Horgász Szett

56 560,00 Ft / Csom
Nincs raktáron

- + Csom

L&K SpinBlade Harcsa Pergető Szett - Horgász Szett 
 
Harcsás SpinBlade és Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, bot, orsó és csali is megtalálható ebben az összeállításban.
 
A szett gerincét egy Heavy 80-150 grammos SpinBlade alkotja, melynek a blankja az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló terméket eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.
 
A Ryobi Ecusima Big Cat egy felsőkategóriás orsó, a harcsa és más kapitális ragadozók pergető és egyéb módszerekkel történő horgászatához. A robosztus hajtómű és az erősített tengely hangsúlyozza az Ecusima Big Cat magabiztosságát a legnagyobb ragadozókkal szemben, megoldást kínálva a harcsahorgászok maximális igényeinek.
 
A legnagyobb terhelésnek is tökéletesen ellenáll, ebben támogatja a Ryobi carbon fékrendszer ereje és stabilitása, mely kiemelkedően sima futású a kategóriájában, mégis erőteljességet sugall és szükségszerűen finoman hangolható. Fékrendszere további tömítésekkel lett kiegészítve, így a vízállóság is garantált.
 
Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.
 
Végül pedig 1 db prémium L&K DuoLock Snap kapocs és egy csomag 12 cm-es Power Kick is került pergető szettünkbe, amely tökéletes csali lesz a legnagyobb ragadozónk horogvégre kerítéséhez.
 
A szett tartalma:
  • L&K SpinBlade 270 Heavy 80-150 g pergető bot
  • Ryobi Ecusima Big Cat 6500 orsó
  • L&K Fine Braid 0,25 mm 150m fonott zsinór
  • L&K Power Kick 12 cm műcsali
  • 1 db L&K DuoLock Snap

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
ryobi-8841 Gyártó Ryobi
lukacsi-and-kovacs-l-and-k-12913 Gyártó Lukácsi & Kovács (L&K)
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!