Szűrők
Bruttó ár
18989Ft Ft19992
Csapágyszám
(3)
Fékrendszer, Típus
(3)
Gyártó
(3)
Méret
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(2)
(1)
Áttétel
(3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Reiva elsőfékes orsók

Magyarországon legalább akkora tábora van a ragadozóhalas horgászat kedvelőinek, mint a békés halasnak. Ezen kívül jelentős a közös halmaz is, hiszen a hideg idő beköszöntével a legtöbben elteszik a pontyozó felszerelésüket és előveszik a pergető botot. Az ősz igazi pergető szezon, ami legalább akkora élményekkel kecsegtet, mint a bojlizás vagy a feeder horgászat.

Természetesen itt is alapkövetelmény, hogy jó minőségű felszereléssel induljunk el, hiszen a ragadozóhalak sokkal vehemensebben küzdenek békés társaiknál. Ezért fokozott jelentőséggel bír, hogy milyen összetevők alkotják a felszerelésünket. Ez általában együtt jár a rendkívül magas árral, ami sok horgászt kényszerít arra, hogy kompromisszumokat kössön és egy gyengébb felszerelést állítson össze. A pergetőfelszerelést kínáló gyártók között van egy feltörekvő hazai márka, melynek neve nem más, mint a Reiva, és ezt az ellentmondást igyekszik feloldani.

Ez a név már egyre több rablóhalas horgász számára ismerősen cseng. Kínálatában meglepően magas minőségű, gondosan tervezett és tesztelt, szépen kidolgozott, kifejezetten a magyar horgászhagyományok figyelembevételével készült pergetőbotok, halmérő matrac, fluorocarbon zsinór, drótelőke, horgok és kapcsok mellett természetesen pergető orsókat is találunk. Olyan eszközök ezek, melyeket kifejezetten a hazai viszonyok ihlettek. A Reiva Stream elsőfékes orsó sorozat három méretben készül, így a Reiva minden botjára találhatunk megfelelőt. Mérettől függetlenül igaz, hogy mindegyik változat erősített belső szerkezetet kapott. A hajtókar különbözősége kézbe véve azonnal feltűnik. Látszik, hogy komoly erőhatást is kibír és nagy igénybevételre lett tervezve. Ez az orsó egészére igaz, így erős tengelyt és soklammellás fékrendszert találunk az orsóban. 

A Reiva termékeit e sorok írója is nagy megelégedéssel használja. Emellett bátran ajánlható kezdő pergető szett összeállítására, de haladó szintű felhasználók számára is tökéletes választás. Sőt, biztos forrás bizonyítja, hogy versenyzők is bizalmat szavaztak neki, a Reiva pedig nem hagyta őket cserben! 

A Reiva célul tűzte ki, hogy bebizonyítsa: nem feltétlenül kell drága felszerelés a sikeres horgászathoz, illetve szándéka, hogy csúcsminőségű eszközöket is elérhetővé tegye megfizethető áron! 

 
Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése