Szűrők
Bruttó ár
1789Ft Ft2692
Gyártó
(4)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(2)
(2)
Átmérő
mm (2)
mm (1)
mm (2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Haldorádó előtétzsinór

Sok innovációt köszönhetnek a feeder horgászok a Haldorádó teszthorgászainak. A horgászboltban gyakran tapasztaljuk, hogy konkrétan Haldorádó termékeket keresnek a vásárlóink. A Halcatraz horgászbolt a kezdetek óta forgalmazza a Haldorádó termékeit. Nincs ez másképp a horgász webáruház kínálatában sem. Úgy alakítottuk ki az online horgászbolt kínálatát, hogy minden Haldorádó terméket megtaláljatok a felületén.

A Haldorádó termékek fejlesztése és az új termékek forgalomba hozatala már nem csupán egyetlen (kora tavaszi) időponthoz köthető esemény. Új termék csak akkor kerülhet forgalomba, amikor egy tesztelési folyamat befejeződött, amikor egy termékcsalád a teszthorgászaink kíméletlen próbáit kiállta! A Haldorádó Ponty Programjába tartozó új, nagy kiszerelésű és kedvező árú RECORD CARP zsinórcsaládja most kapta meg a zöld jelzést, most kerülhetett forgalomba. E zsinórcsalád összesen 5 különböző típust és 18 méretet foglal magába. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál ezek között olyat, amelyet szívesen kipróbálna, amely tökéletesen passzol kedvenc pontyos módszeréhez. Íme, némi instrukció, hogy melyik zsinórt melyik horgászmódszerhez javasoljuk. Bár ebben a részben a Haldorádó előtétzsinórokról lesz szó, így a Strong Leadert szeretnénk bemutatni.  

Record Carp Strong Leader:

Az akadóban való horgászat ma már szinte elképzelhetetlen jó minőségű monofil előtét zsinór nélkül! A zsinór keménységének és speciális felületének köszönhetően jól viseli a kagylók, kövek és egyéb akadók okozta felületi sérüléseket, emellett szinte teljesen áttetsző, így a halak számára láthatatlan marad. Mivel egy egészen minimális nyúlással rendelkezik, ezért fárasztás közben kevesebb halvesztésünk lesz, mintha fonott előtét zsinórt alkalmaznánk. Ha ilyen helyen készülünk horgászni, nincs más teendőnk, mint hogy felkötünk a főzsinórunk végére 25-30 méter Strong Leader előtét zsinórt, és már biztonsággal fáraszthatjuk akár álmaink halát is!

Minőségi előtétzsinór nagyon is kedvező áron. Ha még nem használtál ilyet, vagy hasonló zsinórt, érdemes ezzel a típusú zsinórral kezdeni. Hidd el, nem csalódsz. De ha mégse győzött meg, nézz szét webáruházunkban, biztos lesz számodra olyan, amire már igent mondasz.

Gyártó/Forgalmazó: Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: elemi szálakból készült fonat

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése