Szűrők
Bruttó ár
8789Ft Ft25491
Akciós / Új
(7)
Gyártó
(10)
Hossz (m)
(2)
(4)
(1)
(2)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(5)
Raktáron
(7)
(3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis harcsázó botok

A harcsázó botok kialakítása már az alapoknál máshogy épül fel, mint egy átlag horgászbot. Hasonlítani sem lehet egyik horgászbotfajtához sem. Általában 2 tagból állnak. Ilyen stílusnál teljes mértékben el kell felejteni a teleszkópos botokat. A legkeményebb bojlis bot-akár 5lb- sem alkalmas a harcsa horgászatára.

Hiszen a stílus szépsége hogy 1kilóstol egészen a csillagos égig terjed a harcsák súlya. És ha netalántán horgunkra akad a „big one” akkor bizony meg fogja hálálni a bot a bizalmat. Eleve egy szörnyen kemény, merev botokról beszélünk. Vastagabb bármelyik botnál. Kifejezetten ezekre a rémekre jött létre az a szortiment. Nagyon sok mindennek összhangban kell lennie a felszerelésünk összeállításakor. Akadnak rövidebb csónakos horgászbotok. Találhatunk egészen hosszú parti harcsázásra alkalmas botokat is.

A Force Catfish fantázia nevű bottal kezdeném. Rendkívül erős akciójú bot amely a legkeményebb helyzetekkel is megbirkózik. 50lb-s terhelhetőségének köszönhetően nehéz olyan helyzetet találni amivel ne birkózna meg a bot. Két méretben található meg online horgászboltunkban 2,4 és 2,7 méteres hosszban. A legkeményebb SIC gyűrűsort kapta. Szinte bármilyen terhelést kibír a horgászbot.

Következő lépcső a Nevada család. Igazán kedvező ár-érték arányú harcsázó botcsalád, amely parti és csónakos módszerhez is tartogat megfelelő botot. A véggyűrű dupla peremes kialakítása miatt a fonott zsinór okozta terhelést is kibírja. Rendkívül erős és robosztusos kialakítást kapott.

A Big Cat és az Extreme Cat széria a következő lépcső. Mindkét bot SIC gyűrűket kapott. Míg azegyik parafa addig a másik Eva nyéllel van ellátva. Mindkét bot anyaga carbon és 2részből állnak. A Power Cat család az egyik legextrémebb a Nevis pallettájáról. Mind anyagában mind pedig kinézetében kitűnik a többi közül.  A gyors reakcióképességű bottest dupla Carbon borítást kapott. A bot karcsúsága megmaradt azonban szinte a végletekig terhelhető. A markolat része is speciláisan van kialakítva, a legstabilabb fogást nyújta szinte bármilyen helyzetben. Rikító sárga színének köszönhetően az ájszakai homályban is könnyen észrevehető.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 10
Lista szűrése