Wizard gumihalak

Rengeteg a kis víz hazánkban, patakok kisebb csatornák, holtágak, amikben számos ragadozóhal tanyázik. Ennek köszönhetően egyre nagyobb teret követel magának az ultra light pergetés. Természetesen ezt a technikát nem csak kis vizeken lehet használni. Legyen szó a Tiszáról vagy a Dunáról, egyre többen próbálnak szerencsét ezzel a műfajjal.

Az ultra light pergetéshez kiváló csali választást nyújt a wizard gumihal paletta. 

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy új wizard gumihal széria, melynek tagjai a legújabb Froggy, Harpex Twist, Blink Eye, Paddle Minnow.

Az UL pergetés új lehetőségeket nyitott a pergetésben. A finom felszerelések és apró csalik, akár kapástalanabb időszakokban is kellő sikert hozhatnak. A Wizard Froggy egy részlet gazdag plasztik béka-imitáció, mely a csuka, sügér és feketesügér horgászathoz is jó opciót kínál, de egyediségével az aljzaton lévő a süllők figyelmét is felkeltheti. Kialakítása révén a lába könnyen életre kelthető fel-le mozgatással, így hínáros területek mellett érdekes csali lehet a tarsolyban.

 A Wizard Harpex Twist egy 4 cm-es mini UL twister, figyelemfelkeltő farokmozgással, amivel szinte az összes ragadozó horogvégre csalható. Kősüllőre és sügérre is tökéletes választás.

A Harpex és Froggy műcsalik sima jigen felkínálva, vagy Dropshotos módszerrel adott rétegben táncoltatva is alkalmazhatóak.

 A Wizard Blink Eye egy kellően részlet gazdag kishalimitáció, mellyel szinte az összes ragadozó horogvégre csalható. Extra háromszögletű formájának köszönhetően biztos pozícióban érkezik az aljzatra, ha az alsó vízrétegben lévő süllőket kergetjük vele, de ha a fentebbi részekben rejlő csukákra pályázunk, akkor abban a rendkívül jól verető farok és szemkialakítás fog támogatni. Sima jigen való felkínálás javasolt hozzá, melyhez az Edge Pro kivitel az egyik legjobb választás.

 A Wizard Paddle Minnow egy részletgazdag ivadék imitáció, mellyel szinte az összes ragadozó horogvégre csalható. Kősüllőre is tökéletes választás Az UL Pro jigek használata javasolt a plasztikhoz.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.

A gumihalak anyaga: szilikon és szinezőanyag, festék

Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:

Hossz

Súly

Színkód

Tisztítása: -

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése