Szűrők
Bruttó ár
119989Ft Ft119991
Akciós / Új
(2)
Fékrendszer, Típus
(2)
Gyártó
(2)
Méret
(1)
(1)
Áttétel
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Guru elsőfékes orsó

A Guru mára már egyet jelent a finomszerelékes módszer komoly szintű kiszolgálásával. Termékei évek óta hódítanak a komoly horgászok körében, köszönhetően a minőségüknek és a versenykörülmények között nyújtott hihetetlen teljesítménynek. Az aprócikkek, tárolóeszközök, csúcskategóriás botok mellett a Guru orsói is elérhetővé váltak!

A Guru Aventus orsókat úgy tervezték, hogy maximális igénybevétel és teljesítmény mellett is tartósak maradjanak. A 3000-es és 4000-es méretben gyártott orsók tökéletesek úszós és feederes horgászathoz. A 3000-es méret ideális lehet hagyományos úszózáshoz, rövidebb távra történő pellet waggler módszerhez, könnyű feedertechnikához, míg a 4000-es tökéletes a nagy távolságra történő, 80 méteres távolság fölötti horgászathoz, legyen az method feeder technika, hagyományos fenekezés, vagy akár nagyméretű úszóval ellátott szerelékkel történő horgászat.

A géppel megmunkált alumínium dobbal ellátott orsótest kiemelkedő szilárdságot biztosít. A precíziósan megmunkált és vágott fogaskerekek rendkívül sima forgást, tartósságot és erőátvitelt biztosítanak. Ezek az orsók még a legnagyobb igénybevétel mellett, hosszú ideig tartó intenzív használat után is megőrzik sima futásukat. 

A zsinórvezető görgő csapággyal van ellátva, hogy megakadályozza a zsinór csavarodását, még nagyon vékony waggleres, úszós vagy matchzsinór használata esetén is. Rugós zsinórklipszének köszönhetően nem kell tartanunk a zsinór sérülésétől még hirtelen erő hatására sem.

Nyolc tömített rozsdamentes acél golyóscsapágy gondoskodik a sima futásról, a vastag, csőszerű felkapókar végtelen mennyiségű áthajtást kibír, a hajtókar pedig egy gomb segítségével egy mozdulattal be- vagy kihajtható.

A tervezők a kiemelkedő teljesítmény mellett a dizájnra is nagy figyelmet fordítottak. Az orsódob bizonyos pontokon furatokat kapott, ami súlycsökkenést is eredményezett, emellett megkapta a Gurutól jól ismert narancssárga-fegyverszürke szín összeállítást. 

Mindkét méretű orsó mellé jár egy teljes értékű, géppel vágott alumínium pótdob.

A Guru termékekben bátran bízhat bárki, hiszen egy széleskörben ismert és elismert márkáról van szó. Ami többezer versenyhorgász számára bevált, az biztosan működik, ezért bátran használjuk a Guru termékeit, azok nem fognak minket cserben hagyni.

 
Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése