Horgász mérleg

Neked van már horgász mérleged?

Ha szeretnéd tudni, hogy mekkora az általad kifogott kapitálisnak ítélt példány, akkor horgászmérlegre van szükséged! Viszont nem könnyű kiválasztani a megfelelő halmérleget, hiszen a választék óriási. Az első és legfontosabb szempont, hogy mekkora súlyhatárig kell mérnie.

A legtöbb horgász mérleg 25-30 kilogrammig van kalibrálva. Ez a súlyhatár a horgászok számára elegendő lehet. A kapitális méretű pontyok, amurok bátran lemérhetőek a segítségükkel. Az igazán ritka méretű halak számára azonban szükséged lehet egy 40 vagy akár 50 kilogrammig skálázott horgász mérlegre. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában viszont minden helyzetre kínálunk megoldást.

A legtöbb horgászboltban mindössze néhány darab digitális horgász mérleg közül lehet választani. A Halcatraz horgászboltban viszont más a helyzet. Közel 30 féle horgász mérleg közül választhatsz.

Feeder, bojlis vagy ragadozó halas horgász vagy?

Mindenre van megoldás, mert majdnem 15 horgász márka közül tudsz választani horgász mérleget. Minden árkategória megtalálható a kínálatunkban. Az 1500 forintos analóg mérlegtől egészen 60 ezer forintig kínálunk mérleget.

Digitális vagy analóg horgász mérleget válasszak?

Jó a kérdés. Úgy gondoljuk, hogy mind a kettő opciónak van létjogosultsága. A digitális mérlegek számos funkciót biztosítanak számunkra. Le lehet tárázni a mérlegelő eszközt, így pontos értéket kaphatunk a kifogott hal súlyáról. Digitális kijelzője miatt éjszaka is jól láthatóvá teszi az értéket. Állítható bennük a tömeg pontos mértékegysége is, így ezek között is választhatunk.

Miért jó az analóg mérleg, ha ennyire pontosak a digitális horgász mérlegek?

Biztos minden horgásszal megesett már, hogy lemerült valamelyik horgászfelszerelésében az elem. Ez előfordulhat a horgászmérlegekkel is. Ilyenkor jönnek képbe a megbízható mechanikus horgászmérlegek. Több napos horgásztúrán, ahol távol van a legközelebbi bolt nem túl kellemes elemet keresni a lemerült mérlegbe. Ezért fontos szempont, hogy mi a jó választás számunkra.

Érdemes a horgászládában elhelyezni digitális horgászmérleg birtoklásakor egy csomag bontatlan jó minőségű elemet. Akkor ez nem fordulhat elő soha.

Bízunk benne, hogy sikerül megfelelő horgászmérleget választani a webáruház kínálatából.

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése