Carp Spirit Pontyozó Horgok

A ponty horgászata rendkívül népszerű Európa szerte, természetesen így Franciaországban is. Nem véletlen az, hogy a Carp Spirit komplett pontyozó programja egyre népszerűbb a horgászok közt, hisz a franciák is külön figyelmet fordítanak erre a szegmensre. Fontos kiemelni a Carp Spirit pontyozó horgait, a Razor horgokat. Mi az, ami miatt ezek a horgok valóban különlegesek? Ami a legfontosabb, az az, hogy itt Európában készülnek. A francia VMC gyárban készül minden egyes darabja, és úgy gondolom, ezt fontos kiemelnünk.

A horgok egyedi jellemzői:

Dura-Point technológia - a hibátlan és tartós élezésért.

  • A legjobb minőségű szénacél – a tartós és erős horogért
  • Nem csillogó PTFE bevonat – a láthatatlanságért
  • Zárt horogfül – a tartósság és a hibátlan előke érdekében
  • Mikroszakáll – a lehető legkisebb sérülést okozva ezzel a halaknak

A Razor pontyozó horgok kínálatában minden pontyhorgász megtalálja az általa kedvelt formákat, de igen egyedi, különleges formákkal is találkozhatunk. De menjünk sorba, milyen horog alakok közül tudtok választani:

Az egyik legkedveltebb forma a Boilie Beak Point, melyek kialakításánál fontos volt az univerzalitás megtartása, hogy akár süllyedő vagy lebegő csalikhoz is tökéletesen használható legyen.

A Curve Shank horgok rövid (short) és közepes (medium) szárhosszúsággal kerültek be a választékunkba, kifejezetten lebegő csalik felkínálására ajánljuk.

A zig horgászat népszerűsége folyamatosan nő, így a Carp Spirit Razor horogprogramja is elképzelhetetlen a Zig & Floater horgok nélkül. De minden horgok legegyedibbje a Razor V-Curve típus, mely egy 2 éves fejlesztés eredménye. Nem csak azt érték el az egyedi formával, hogy a horog hihetetlenül jól akad, de a halvesztések száma is drasztikusan csökken. Az igazi nagy vadak megfogására, pedig az X-es erősített változata az ajánlatunk.

Nagyon ritka már a horgászpiacon, hogy bármi is ne a világ keleti részén készüljön. Ezért voltunk biztosak abban, hogy a Halcatraz Webáruház kínálatában meg kell jelelnie ennek az európai horognak. Szívesen ajánljuk a vásárlóinknak, hisz a visszajelzések rendkívül pozitívok a Carp Spirit Razor horgairól.

Mutass többet
Találatok száma: 29
Lista szűrése