Stég Product előkötött feeder horgok

Te milyen horgot használsz feederezéshez? A feeder horgászathoz óriási választék tárul elő horgokból és előkötött horgokból a felhasználó számára. Nem könnyű kiválasztani a legalkalmasabb feeder horgot a termékek közül. Néhány alapvető szempontot szem előtt tartva eredményesebb lehet a feeder peca.

Érdemes figyelmet fordítani a feeder előke hosszára. Method feeder horgászat esetében 7-10 cm hosszú előke tökéletesen elegendő. A túl hosszú előke method kosárral használva, mindössze gubancot eredményez.

A csali felkínálás módja számos lehetőséget tartogat magában. Valamilyen hajszálelőkés módszert válassz, hiszen a horog így szabad marad. A legnépszerűbb a csalitüske, amire könnyedén fel kell szúrni a kiválasztott pop-up, vagy wafter csalit. A Stég Product előkötött horgok mindegyike csalitüskével kerül forgalomba.

A feeder horgok mérete is egy rendkívül fontos tényező. A csali méretéhez kell kiválasztani az optimális feeder horgot. A Stég Product előkötött feeder horgai elérhetőek 6-os, 8-as és 10-es méretben. Ezek a horog méretek lefedik a method feeder horgászat során alkalmazni kívánt csali méreteit. Soha ne használj nagyobb csalit, mint az a bizonyos horog! Meg fogja gátolni az akadást a túl nagy csali. Ezért kapásod az lesz, de nem fog megakadni megfelelően – vagy sehogy.

Szakállas vagy szakáll nélküli horgot használsz?

Amennyiben az én véleményemre vagy kíváncsi: SZAKÁLLNÉLKÜLIT. Az élmény horgászatok során szem előtt kell tartani a halak védelmét. Fárasztáskor nem szabad a zsinórt belazítani, ezért soha nem fog kiakadni a hal szájából a barbless horog. Többen ettől félnek, hogy nem tart annyira jól, mint a szakállas verzió. Szerintem ez butaság, hisz le kell követni a hal kirohanásait a feeder bottal. A Stég előkötött horgok szakállnélküli kivitelben készülnek. Tapasztalatból mondom, hogy verseny körülmények között is nyugodtan használhatóak.

A csomagban négy darab előkötött horog kapott helyet. Ebből 2 db előke 7 cm, a másik 2 előke 10 cm hosszú. A horgok fonott zsinóron kerülnek forgalomba. Kiváló minőségű Owner horgokkal szerelve, tökéletes élességű heggyel.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog készre kötött előkével horgászati célra.

A horog anyaga: acél + nylon vagy fonott zsinór

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése