Hosszú nadrág horgászoknak

A megfelelő öltözet a horgászat során kiemelten fontos. Rétegesen kell felöltözni, hiszen nagy hőmérsékletbeli különbség adódhat reggel és a délutáni órák között. Figyelmet kell fordítani a várható csapadék mennyiségére, hiszen senki nem szeret peca közben bőrig ázni. A horgász ruhák között elérhető vízálló hosszú nadrág, ami jó szolgálatot tesz az esős napokon. 
 
Te milyen stílusú nadrágban szoktál horgászni? 
A lehetőségek tárháza gazdag. Sok horgász a melegítő nadrágra esküszik, hiszen kényelmes viselet egész nap hordani. A melegítő horgász nadrágok vékony vagy vastag anyag felhasználásával készülnek. A nyári hónapokra az úgynevezett LW (Lightweight) vékony anyagú nadrágokat javasoljuk a horgászok számára. Fontos leszögezni, hogy ez a jelölési mód a Fox, Matrix és Fox Rage nadrágoknál kerül megjelölésre. A melegítőnadrágokhoz elérhető horgász pulóver is. Dizájnban, színben és anyagban teljesen megegyeznek egymással.
A melegítő nadrágok mellett az úgynevezett Combat horgász nadrágok elérhetőek a Halcatraz webshop kínálatában. Ezek a nadrágok bőven el vannak látva zsebekkel. A zsebek tömkelege miatt könnyedén lehet szortírozni a horgászat alatt használt eszközöket benne. Nem csak horgászathoz, de a mindennapokban is praktikusan használhatóak. A combat nadrágok alacsonyabb nyúlással rendelkeznek egy pamut melegítőhöz képest. Cserébe hosszú éveken keresztül megőrzik a minőségüket a mosás során. 
A horgász webáruház felületén minden nadrágok külön cikkszámon tüntetünk fel. A könnyű keresés érdekében a méret szűrő használatát erősen ajánljuk. Valós készletkijelzés mellett tudod kiválasztani a megfelelő horgász nadrágot, vagy ruhadarabot. Számos márkák közül választhatsz a webáruház felületén.
 
Mindig naprakészek vagyunk, ezért a legújabb termékeket is megtalálod a rendszerünkben. Légy stílusos horgászat közben is! Meglepően sokat fejlődtek a horgász nadrágok az elmúlt években. Különböző színekben, számos dizájnban elérhető a webshopban széles méretválasztékban. Régen az elhasznált ruhákban kellett horgászni menni, mert sajnos nem volt ekkora lehetőség horgász ruhák közül választani. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra legjobban tetsző horgász nadrágot. 
 
Mutass többet
Találatok száma: 265
Lista szűrése