Szűrők
Bruttó ár
8989Ft Ft13991
Csapágyszám
(1)
(1)
Fékrendszer, Típus
(4)
Gyártó
(3)
Méret
(1)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(2)
Raktáron
(2)
(2)
Súly
206 452
Áttétel
(1)
(1)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Energofish Elsőfékes Orsók

Az Energofish termékei a magyar horgászok körében kifejezetten népszerűek. Annak köszönhető, hogy a hazai piacra készülnek a vásárlói igényeknek megfelelően. A népszerű feeder horgászat kedvelői számára nagy választékot kínálnak elsőfékes orsókból. Az Energofish által gyártott feeder orsók Energo Team és Kamasaki néven kerülnek forgalomba. A koncepció a feeder orsók terén a sekély dob, amelyről könnyedén tud lefutni a horgász zsinór bedobáskor. Az Energofish által készített orsók kifejezetten jó ár-érték aránnyal nyújtják a horgászoknak a maximális minőséget. Folyamatosan igazodnak a piaci igényekhez, ezáltal mindig a legújabb technikát teszik az orsóikba. A kezdő horgászok számára tökéletes választás lehet egy Energofish elsőfékes orsó. Első orsónak azért érdemes elsőfékest választani, mert ezzel a legkönnyebb megtanulni horgászni.

Energo Team Power Feeder orsó névre keresztelték az elsőfékkel ellátott 7+1 csapágyas feeder orsót. Az orsó dobján Long Cast felirat jelzi számunkra a távdobásra szánt kialakítást. Nagyméretű dobbal rendelkezik, amivel könnyen érhetünk el akár 100 méteres dobástávolságot. Ehhez szűkséges legalább egy 3,90 méteres feederbot, vagy 4,20 méteres verzió. A megbízható szerkezete masszív grafit házban foglal helyet. A fékrendszere gyorsfékesnek nevezhető, hiszen méretes féklamellák dolgoznak benne. Igazán finoman állítható feeder orsóról beszélünk, így nem jellemző rá a letapadt fékrendszer. Az Energo Team Power Feeder orsó akár teleszkópos botokon vagy rövidebb bojlis boton is jól összhangba hozható.

Az Energofish orsó kínálatában megtalálható Kamasaki Elite Feeder orsó egy új dimenziót jelent a feeder horgászatban. Lehengerlő megjelenése mellett minden porcikája a nagy távolságú dobásokat tesz lehetővé mérsékelt áron. Az orsó belsejében 5+1 db csapágy gondoskodik a sima, zökkenőmentes futásról. Az orsó nagyméretű rotorral van ellátva, amely 1 hajtókar fordulat alatt 95 cm zsinórt képes bevontatni. Egyre népszerűbb fonott zsinórral feltölteni a feeder orsó dobját. Sokkal jobb kontaktunk lehet fárasztás során, és a Kamasaki Elite Feeder orsó minden probléma nélkül fogja bírni a fonott zsinórt. Nagy szilárdságú grafit házban kapott helyet a masszív belső szerkezet, amire hosszú ideig nem lesz panasz.

További Energofish termékek a linken találhatók.

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában minden fontos horgászfelszerelést megtalálsz, amire szükséged lehet.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése