Szűrők
Bruttó ár
3649Ft Ft12491
Gyártó
(19)
(1)
Raktáron
(12)
(8)
Átmérő
mm (2)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Korda előtétzsinór

A Korda név biztos mindenkinek ismerősen cseng. Ki nem hallott már róla korábban. Az egyik legnagyobb horgász márka. Termékeinek jellemzői a csúcsminőség. Ehhez méltan az előtétzsinórja is megállják a helyét szerte a világon. Legyen szó bármilyen körölményről. Nézzünk is meg párat közelebbről és tudjátok meg ti is, mi az amiről az imént beszéltem.


Korda Subline Tapered Line:

A Korda Subline Tapered Leader egy felvastagadó monofil dobóelőke, amely 12 méteres hosszban készül. Távdobásoknál igen nagy erőhatásnak van kitéve monofil zsinórunk. A nagyobb ólmok használatakor bekövetkezhető szakadások elkerülésének kiküszöbölésére mindig használjunk dobóelőkét.

A csomagolásban 3 db, egyenként 12 méter hosszú, világosbarna színű dobó előtét zsinór található, melyek a 0.50 mm-es vastagságról fokozatosan vékonyodnak le 0,33 mm /0,30 mm/0.28 mm-re. A vastagabb rész szakítószilárdsága közel 16 kg, amely elegendő akár nagyobb ólmok gond nélkül nagy távolságra bejuttatására is.A csomagban 5 db 12 méteres Leader zsinór található.


Korda Subline Tapered Felvastagodó Főzsinór:

A továbbfejlesztett SUBline zsinór úgy lett kialakítva, hogy a vékony mérettől kezdve fokozatosan felvastagodjon. Ezzel a módszerrel igazán nagy távolságot lehet elérni, mert nincs benne csomó, ami akadályozná a dobást.. Ha egyszer véletlenül elszakadna a zsinór, egyszerűen tekerje át és így fordítsa meg zsinórt, mert a másik oldalon is felvastagodik a zsinór. A 300 méteres tekercs 8 lb - 40 lb-ig (0,28 mm - 0,50 mm), 10 lb - 40 lb-ig (0,30 mm - 0,50 mm) verziókban kapható.


Korda Snag Leader Előtét Zsinór:

A Korda XT Snag Leader Előtét Zsinórok a már jól megszokott Korda minőségben készülnek. Kifejezetten akadós, nehéz vízterületekre készült, ezt mi sem bizonyítja jobban mint a kicsi nyúlása és az extra tűrőképessége. Felületképzésének, anyagának köszönhetően ellenáll az erőteljes dobásoknak, így kifejezetten javasolt nagy tömegű végszerelékekhez, vagy távoli dobásokhoz.


Korda Arma-Kord Sinking Braid:

Süllyedő Előtét Zsinór . Az Arma-Kord fonott zsinór egy hihetetlen nagy ellenállású zsinór, mely előtétként használható olyan helyen, ahol extrém növényzet található Megoldás lehet olyan részeken, ahol a víz alatti kemény törések könnyen elszakítják a zsinórt.


Korda LongChuck Tapered Leaders:

Ezeket a dobóelőkéket kifejezetten hosszú távú horgászatra tervezték, hogy segítsenek elérni a maximális távolságot a szakadás veszélye nélkül, a Long Chuck főzsinórral kombinálva pedig tökéletes párost alkotnak. A Long Chuck Tapered Leadernek három különböző kombinációja létezik, amely lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a főzsinórunkhoz, így biztosítva a lehető legkisebb csomót, és egyben csökkenti a gyűrűre való feltekeredés kockázatát is (ez általában akkor fordul elő, ha különböző átmérőjű zsinórokat kötünk össze, és hirtelen megváltozik az orsóról való spirális lecsavarodás módja az alsó gyűrűn keresztül). Minden leader 10 m hosszú és 8 m 30 lb/0,47 mm -es szakítószilárdságú részt tartalmaz, amely elnyeli a dobás erejét, valamint némi védelmet nyújt a halak fárasztásakor a kopásállóságának köszönhetően - éppen ezért ideális kavicson történő horgászat esetén -, majd az utolsó 2 méter 0,47 mm-ről 0,27 mm-re (10lb), 0,30 mm-re (12lb) vagy 0,33 mm-re (15lb) csökken, attól függően, hogy a három verzió közül melyiket választjuk. A Tapered Leaderek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Long Chuck főzsinór, rendkívül alacsony nyúlással, amely elősegíti a blank összehúzódását (a nehéz mono jellemzően meglehetősen nyúlós és akadályozza az dobást); alacsony vízfelvétel; alacsony súly a szakítószilárdságához képest, mivel átlátszó az anyaga (a festék extra súlyt adna hozzá), így tovább marad a levegőben. Kiszerelés: 5 db/csomag.

Bármelyikről is legyen szó, ha oda van írva az a szó, hogy Korda, az már rossz nem lehet.

Természetesen a gyártó számos terméke megtalálható webáruházunkban. Nézz körbe, netezz kicsit, olvass utána, na és persze rendeld meg.

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 20
Lista szűrése