9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Guru fluorocarbon zsinór

A Guru termékek mindig híresek az újító gondolkodásmódjukról. A horgászcikkek megvásárlása az első lépés a sikeres horgászathoz. A Guru szlogene: „knowledge is power” – A tudás hatalom. Tudni kell használni a megvásárolt horgászfelszerelést. Erre a legjobb módszer a gyakorlás. Interneten való ismeretek szerzése. Ha rossz idő van kint nem kell pánikolnod, hogy nem tudsz horgászni. Nézz meg néhány horgász videót. Sajátíts el új végszerelék alkalmazását. Pótold a hiányosságaidat, ha érzed szükség van a fejlődésre.

A Guru termékek kínálatában számos zsinór szerepel. Legyen szó monofil előkezsinórról, vagy fluorocarbon Guru zsinórról. Biztosan találsz számodra megfelelő típust a választékunkban.

Fontos szempont, hogy mikor érdemes fluorocarbon zsinórt alkalmazni. Feeder horgászat során fontos a gubancok elkerülése. Method feeder módszernél nincs gond ezzel, hiszen nem csavarodik a végszerelék bedobáskor. Hosszú előkés módszernél, vagy pellet kosár használata során előfordul az előke feltekeredése a főzsinórra. Erre az esetre is kiváló megoldást jelenthet a fluorocarbon zsinórok alkalmazása. Nagyobb merevséggel rendelkezik a nejlon zsinórok típusától. A flurocarbon zsinór előnyére válik a magas kopásállósága. Amennyiben akadós terepen használod, később fog elszakadni hagyományos társánál. Látszatra első ránézésre hasonlít a monofil zsinórra, de nem az. A fénytörési együtthatója gyakorlatilag megegyezik a vízével.

Észrevehetetlen a vízben a Guru Pure Fluorocarbon. Kifejezetten jó előkék készítésére, hiszen tulajdonságai lehetővé teszik erre a célra. A feeder horgászatban fontos szerepet kelt a zsinórok süllyedő képessége. A Guru Pure flurocarbon zsinórok kifejezetten jó süllyedésű képességgel rendelkeznek. A meder aljára süllyed, pont ahogy kell. 50 méteres praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba. Egy tekercs fluorocarbon zsinór felhasználásával akár 150-200 darab előke készíthető mérettől függően. Praktikus visszazárható dobozban található a spulni, így könnyen elhelyezheted a horgász dobozodban. 

A fluorocarbon zsinórokat teljes választékban megtalálod a Halcatraz Horgászcentrum kínálatában. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő típust a horgász webshopban.

Mutass többet
Találatok száma: 2