9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Haldorádó Fluorocarbon zsinór

A Haldorádó márkanév Magyarországon minden horgász számára ismerős lehet. Nem hiába, hiszen 2008-tól kezdődött a Haldorádó sikertörténete és az óta folyamatosan felfelé ível. A Halcatraz horgászbolt a kezdetek óta forgalmazza a Haldorádó termékeit. Nincs ez másképp a horgász webáruház kínálatában sem. Úgy alakítottuk ki az online horgászbolt kínálatát, hogy minden Haldorádó terméket megtaláljatok a felületén.

Számos feeder zsinór található a Haldorádó termékei között, amik kifejezetten a fenekező horgászathoz készültek és kiválóan süllyednek. Sok horgász használja nagy megelégedéssel a Haldorádó zsinórokat hosszú évek óta, legyen szó akár főzsinórról, vagy különböző előkezsinórokról.

A fluorocarbon zsinórok első és egyben legismertebb tulajdonsága az áttetszőség, a víztiszta szín. Ez tulajdonképpen a szerelékek finomítását, pontyok szeme elől való elrejtését teszi lehetővé. Miért is válassz fluorocarbon zsinórt? Szinte alig nyúlik, jó a csomózott szakítószilárdsága és a kopásállósága, valamint a lényeg: szinte teljesen láthatatlan a víz alatt.

A Haldorádó fluorocarbon zsinór a professzionális monofil kategóriájába tartozó csúcstermék. Az 1,42-es fénytörési indexének köszönhetően, szinte láthatatlan a vízben. Jóval sűrűbb anyagszerkezete miatt nagyságrendekkel strapabíróbb, jobban süllyed, és kisebb nyúlással rendelkezik, mint a hagyományos monofil zsinórok bármelyike. A vékonyabb méretek (0,14-0,18 mm) ideálisak horogelőke zsinórnak, a közepes méretek (0,18-0,25 mm) főzsinórnak, míg a vastagabbak (0,25-0,35 mm) dobóelőke zsinórnak ajánlottak.  Ideális különböző merev előkék elkészítéséhez, mint például a kombi előkék, vagy a chod szerelék, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni. Ha netán pergtő horgászok vagyunk, és hogy minden típusú ragadozó halra esélyünk legyen, használhatunk fluorocarbon előkét. Előnye a hagyományos vastag monofillal szemben, hogy sokkal merevebb és keményebb anyaga van. Ezáltal a fogak sem vágják el olyan könnyen. Természetesen, ha gyakorlatlanok vagyunk, vagy túl hosszúra nyúlik a fárasztás, akkor ezzel is megléphetnek, de az esetek legnagyobb százalékában mi kerülhetünk ki győztesen.

További Haldorádó termékek a linken.

Mutass többet
Találatok száma: 8