Szűrők
Bruttó ár
18989Ft Ft32991
Csapágyszám
(1)
(2)
Fékrendszer, Típus
(3)
Gyártó
(5)
Méret
(2)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(1)
Raktáron
(1)
(4)
Súly
212 851
Áttétel
(1)
(1)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox Rage elsőfékes orsó

Mi a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk a Fox Rage elsőfékes orsókat.. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, ami a Rage termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható. Kezdetben természetesen a skandináv piacokat támadta a Rage, és a nagyhalas horgászat volt a fő csapásvonal. Ma is nagyon erős ebben a brand, hihetetlen arzenálja van a méter feletti halak becserkészésére. De természetesen az évek alatt folyamatosan szélesítette a választékát, éa a mai napra az egyik legkomplettebb pergető márkává nőtte ki magát. Minden egyes termékükben, termékükön láthatóak a Rage-re jellemző stílusjelek, melyek kifejezetten egyedivé teszik a Rage termékeket.

A Fox Rage az egyik legismertebb angol márka, a Fox ragadozó halas programja. A program fő eleme a pergetés. A pergető horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol pergető felszerelést, és kezdi a ragadozó halak vadászatát. kb 2010-ben indította el a Fox a Rage programját. 

Pár érdekesség az elsőfékes orsókról.

Az elsőfékes orsó használata egyáltalán semmi extra tudnivalót nem igényel. Érdemes tisztában lenni vele, hogy mennyire érzékenyen reagál az orsónk a fékerő szabályozó gomb állítására. Szemből nézve balra tekerve a fékerőt csökkentjük, jobbra tekerve pedig növeljük. Az elsőfékes orsóknál a fékrendszer az orsó dobjában kapott helyett. Itt helyezkednek el a féklamellák, amelyek az orsó fékerejének beállításáért felelősek. Többféle típus is található az elsőfékes orsófajták között. Egyre inkább népszerűek mostanában a gyorsfékes orsók, melyek fékrendszere nagyon érzékeny, így könnyedén és gyorsan szabályozható a fékerő. 

A Fox Rage-nek nem sok elsőfékes orsója van. Erre sajnos nem fektettek valami sok energiát. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a pontyos vonalba. Jelen pillanatban egy orsója van, ami a címben lévő kategóriába bele esik. Ez pedig a Catfish CR800. A Fox Rage Catfish CR800-ról pár szót megemlítenék. Ezek a pergetőorsók a Fox márkára jellemző szilárdsággal, korrózióálló alumínium ötvözet testtel, foglalattal és rotorral rendelkeznek, amitől extra erőssé válnak. 6db rozsdamentes acélcsapágy és egy rotor csapágy segíti a selymesen sima működést. A legfontosabb tulajdonságok között említhetjük a Penn Techno-ballanced rotort, a csavarodásgátlóval ellátott zsinórvezető görgőt. A nagyméretű hajtókar fogantyú extra kényelmet nyújt a bevontatáshoz,vagy a hallal való küzdelemhez. Az orsó úgy lett kialakítva, hogy akár harcsák fárasztása, hatalmas kirohanásai közepette is biztonságban érezzük a zsákmányt. Vastag tengely, prémium fékrendszer, strapabíró alkatrészek jellemzik. Mint látjátok egy harcsás orsóról van itt szó. Aki ezekre az óriásokra céltudatosan akar horgászni, annak olyan orsóra van szüksége, ami garantáltan nem hagyja cserben a használóját. A Mad cat harcsázó orsóknak a belső szerkezete meg van erősítve. Így sokkal nagyobb terhelést bír el mint többi orsó társa. Fékereje is sokkal nagyobb, hiszen a kapitális méretű harcsákhoz ez szükséges. A Fox Rage termékek közt mindenki megtalálja a kedvencét minden évszakra vagy időszakra. Olyan pergető horgászoknak ajánljuk, akik a minőségi termékeket kedvelik, és nem elégednek meg egy átlagos horgászfelszereléssel.

Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése