Szűrők
Bruttó ár
29989Ft Ft58791
Csapágyszám
(5)
(2)
(1)
Fékrendszer, Típus
(8)
Gyártó
(8)
Méret
(2)
(1)
(2)
(2)
Pótdobok száma
(8)
Raktáron
(6)
(2)
Áttétel
(1)
(3)
(2)
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Matrix elsőfékes orsók

Az ismert és jól csengő FOX pontyos márka finomszerelékes vonala a Matrix. Felismerték ugyanis a FOX-nál, hogy a méltán népszerű bojlis horgászat mellett megjelent és elkezdett teret hódítani egy másik igen közkedvelt változat, a feeder horgászmódszer. Mivel egészen más a kettő, így teljesen eltérő felszerelést is igényelnek. Miért kellene azonban lemondania a FOX-tól megszokott minőségről annak, aki a finomszerelékes horgászat szerelmese? A jó hír az, hogy természetesen nem kell. A FOX őket is ellátja a horgászathoz szükséges eszközökkel, az aprócikkektől kezdve a versenyládán át a ruházatig. És természetesen nem maradnak ki az orsók sem!

A Matrix elsőfékes orsói az elérhető legkiválóbb anyagokból készülnek és nagyszerű minőséget képviselnek. Jellemzően rövid vagy közepes távolságban történő horgászatra lettek kifejlesztve, ehhez igazodik a zsinórkapacitásuk is. Bármelyik sorozat minden tagja hosszú fejlesztés és tesztelés eredménye, amelyre a Matrix neves horgászokat alkalmaz. Ami az ő kezükön átmegy és megkapja a zöld jelzést a gyártásra, az biztosan nem okoz csalódást.

A felsorolást a Matrix Aquos Ultra sorozattal érdemes kezdeni. Elérhető 3000-es és 4000-es méretben, drágának egyáltalán nem mondható és 7+1 db csapággyal rendelkezik. Tökéletes választás akár kezdőknek is, de profik kezében sem fog csalódást okozni. Hihetetlen ár-érték arány jellemzi, és a feeder horgászatnál vagy az úszós horgászatnál elvárt ultra finoman állítható fék alapvető. A következő darab a Matrix Horizon X széria, amely három méretben (3000, 4000, 5000) elérhető. A szemnek is tetszetős, rendkívül dizájnos orsón szimpla vagy dupla hajtókar segít a zsinór visszacsévélésében, a behúzás ezalatt 94cm, ami magáért beszél. Karbon házat kapott, amely amellett, hogy erős, rendkívül könnyű is. A felkapókar kihajtásával egy rotorféket kapcsolunk be, ami megakadályozza, hogy a dob elmozduljon dobás közben. Ezen kívül számtalan olyan újítás jellemzi még, ami bizonyítja, hogy miért ez a jelenleg elérhető egyik legjobb úszós vagy feeder orsó a piacon.

A Matrix termékeiről nehéz váltani annak, aki egyszer már használta őket. Akinek alkalma nyílik horgászni velük, azt meggyőzi és azonnal beleszeret. Van olyan vásárlónk, aki kizárólag a Matrix újításaira kíváncsi és megtisztel bennünket azzal, hogy ezeket nálunk szerzi be. Aki ugyanígy szeretne tenni, az keresse a Halcatraz Horgászcentrum és horgász webshop munkatársait és bátran forduljon hozzájuk kérésével.

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése