9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Matrix elsőfékes orsók

Az ismert és jól csengő FOX pontyos márka finomszerelékes vonala a Matrix. Felismerték ugyanis a FOX-nál, hogy a méltán népszerű bojlis horgászat mellett megjelent és elkezdett teret hódítani egy másik igen közkedvelt változat, a feeder horgászmódszer. Mivel egészen más a kettő, így teljesen eltérő felszerelést is igényelnek. Miért kellene azonban lemondania a FOX-tól megszokott minőségről annak, aki a finomszerelékes horgászat szerelmese? A jó hír az, hogy természetesen nem kell. A FOX őket is ellátja a horgászathoz szükséges eszközökkel, az aprócikkektől kezdve a versenyládán át a ruházatig. És természetesen nem maradnak ki az orsók sem!

A Matrix elsőfékes orsói az elérhető legkiválóbb anyagokból készülnek és nagyszerű minőséget képviselnek. Jellemzően rövid vagy közepes távolságban történő horgászatra lettek kifejlesztve, ehhez igazodik a zsinórkapacitásuk is. Bármelyik sorozat minden tagja hosszú fejlesztés és tesztelés eredménye, amelyre a Matrix neves horgászokat alkalmaz. Ami az ő kezükön átmegy és megkapja a zöld jelzést a gyártásra, az biztosan nem okoz csalódást.

A felsorolást a Matrix Aquos Ultra sorozattal érdemes kezdeni. Elérhető 3000-es és 4000-es méretben, drágának egyáltalán nem mondható és 7+1 db csapággyal rendelkezik. Tökéletes választás akár kezdőknek is, de profik kezében sem fog csalódást okozni. Hihetetlen ár-érték arány jellemzi, és a feeder horgászatnál vagy az úszós horgászatnál elvárt ultra finoman állítható fék alapvető. A következő darab a Matrix Horizon X széria, amely három méretben (3000, 4000, 5000) elérhető. A szemnek is tetszetős, rendkívül dizájnos orsón szimpla vagy dupla hajtókar segít a zsinór visszacsévélésében, a behúzás ezalatt 94cm, ami magáért beszél. Karbon házat kapott, amely amellett, hogy erős, rendkívül könnyű is. A felkapókar kihajtásával egy rotorféket kapcsolunk be, ami megakadályozza, hogy a dob elmozduljon dobás közben. Ezen kívül számtalan olyan újítás jellemzi még, ami bizonyítja, hogy miért ez a jelenleg elérhető egyik legjobb úszós vagy feeder orsó a piacon.

A Matrix termékeiről nehéz váltani annak, aki egyszer már használta őket. Akinek alkalma nyílik horgászni velük, azt meggyőzi és azonnal beleszeret. Van olyan vásárlónk, aki kizárólag a Matrix újításaira kíváncsi és megtisztel bennünket azzal, hogy ezeket nálunk szerzi be. Aki ugyanígy szeretne tenni, az keresse a Halcatraz Horgászcentrum és horgász webshop munkatársait és bátran forduljon hozzájuk kérésével.

Mutass többet
Találatok száma: 6

Matrix Aquos Ultra 3000 Feeder Orsó

Bruttó ár:
25 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Matrix Aquos Ultra 4000 Feeder Orsó

Bruttó ár:
27 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!