Szűrők
Bruttó ár
9288Ft Ft491991
Akciós / Új
(2)
(16)
Csapágyszám
(3)
(2)
(4)
(10)
(6)
(26)
(21)
(26)
(18)
(27)
(3)
(7)
(10)
(3)
(5)
(3)
(6)
(8)
(5)
(1)
Fékrendszer, Típus
(200)
(2)
Gyártó
(212)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(14)
Méret
(5)
(2)
(17)
(42)
(46)
(1)
(3)
(1)
(41)
(1)
(3)
(1)
(10)
(1)
(9)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(1)
(18)
(12)
(6)
Pótdobok száma
(88)
(34)
(2)
Raktáron
(68)
(145)
Súly
165 890
Áttétel
(2)
(1)
(11)
(14)
(14)
(7)
(59)
(49)
(13)
(6)
(2)
(1)
(25)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa elsőfékes orsók

Az elsőfékes orsók a kezdetektől jelen vannak a horgászatban. A legrégebbi és egyben legbeváltabb orsófajta jelenleg. A Daiwa a kezdetektől gyártja a piacra a jobbnál jobb orsókat. Orsói egytől-egyig mind megbízható és rendkívüli futással rendelkezőek. 

Webshopunk a belépő szintű orsója a Daiwa Laguna E elsőfékes orsó. Daiwa cég folyamatos fejlesztésének köszönhetően megújult a katalógusban nem szereplő, egyedi, Daiwa Laguna orsócsalád. Az orsó hajtókarját is újratervezték. A sima futásáról 5 golyóscsapágy gondoskodik. Sikerét megfizethető árának, és kimagasló minőségének köszönheti. Ez a 2017-es változat egy teljesen új fehér színű házat kapott, valamint a drágább orsóknál található Infinite visszaforgás gátló rendszert is beépítették.
Következő lépcső az újszériás család a Daiwa Crossfire LT orsó. Az LT koncepciónak köszönhetően azonos dobméretekhez kisebb orsóház méretek társulnak - ezzel jelentősen csökken az orsók összsúlya, garantált a tartósan fáradtságmentes horgászat. A Tough Digigear hajtómű sima futás mellett elképesztő vonóerőt produkál, aminek köszönhetően az egyik legbeváltabb széria lett.
A régi Ninját váltja a Daiwa Ninja LT széria. Az új, integrált ATD fékrendszer a Ninja LT orsókban a komolyan megnövelt fékerő mellett (12kg-ig) haladéktalanul adja a zsinórt a beállított fékerőnek megfelelően, nagy indulási ellenállás nélkül. Az LT koncepció integrálása során a DAIWA mérnökeinek sikerült az orsók súlyát jelentősen csökkenteni. A 2500-as méretnél 30g súlycsökkentést értek el.
Egyik személyes kedvencem a Daiwa Legalis LT orsó széria. Az orsók megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, futásuk tökéletes és ár-érték arány tekintetében is kitűnőek. Az orsóházak méretének csökkentésével, valamint az új DS5 karbon kompozit alapanyag felhasználásával a DAIWA az orsók súlyát.
A sorban a következő a Daiwa Prorex X LT széria. Az új Tough Digigear hajtással igencsak megnőtt a hajtás élettartama és erőátviteli képessége is. Ideális nagyobb távra gumihalazni például. A hosszan tartó sima futás garantált. A fél sekély dobok felhasználásának köszönhetően a Prorex X LT sorozat különösen alkalmas vékony fonott zsinóros használatra. 
Néhány pergető orsó után itt egy igazi pontyos orsó a Daiwa Black Widow 5500LDA. A különleges gyártási folyamatnak és anyagválasztásnak köszönhetően a DAIWA egy kiváló ár-teljesítmény arányú orsót dob piacra, melynek vonóereje magas és jól állja az igénybevételt is.Modelltől függően a zsinórkapacitás 530 méter 0,35mm-es monofil zsinórig terjedhet.
Az igazi angolos modell sem maradhat ki a repertoárból a Daiwa Legalis Match Feeder 3012 és 4012A. Fontos megemlíteni még az orsó fékjét is. A rendkívül strapabíró, portól védett első fék akár 6 kg-os terhelésnek is ellenáll, és pontosan beállítható a zsinór erejéhez. Ezen az orsón is a már jól bevált rugós, kör alakú klipsz található. A DAIWA angol programjának egyik legkedveltebb tagja. Lágy, harmonikus futása és hatalmas modellválasztéka a match és feeder horgászat szinte minden típusához kínál egy megfelelő modell. Ismét egy pergető orsó a porondon a Daiwa Exceler LT. Az Exceler LT sorozat tagjait nyugodt, sima futás és csekély tömeg jellemzi. Az ATD fék késlekedés nélkül működésbe lép és optimális fékerőt nyújt minden szituációban.
A másik kedvencem a Daiwa Fuego LT széria. A Fuego LT sorozatot az új LT koncepció mentén fejlesztették, a sikeres DAIWA technológiát ágyazták be a Light & Tough koncepcióba. A Fuego sorozat tagjainak igen csekély a súlya, miközben az elérhető maximális erőhatásra képesek. A MagSealed megoldás tökéletes védelmet nyújt a víz és szennyező részecskék orsóházba jutása ellen. Nagytesója a Fuegonak a Daiwa Freams LT. A MagSealed megoldás megakadályozza, hogy víz vagy szennyező részecskék jussanak az orsóba a tengely mentén, így biztosítja a hajtómű hosszú élettartamát és modern, egyenletes, sima futását. A Freams LT egyesíti magában a DAIWA korábbi és exkluzív japán orsógyártási technológiai vívmányait az LT koncepció súlycsökkentésével és finomhangolásával. A Freams LT orsók ideálisak édesvízi horgászathoz, tengeri pisztrángpergetéshez, könnyű pilkeres tőkehal és fekete tőkehal horgászathoz egyaránt.
A Daiwa Lexa W orsó család áll legközelebb kis hazánkhoz. Ez a vadonatúj Daiwa orsó nem más, mint 2018 legnagyobb dobása a Serie Walter fejlesztések körében. Világ- és Európa bajnok versenyhorgászunk saját képére formálta a japán orsó nagyhatalom egyik felső kategóriás modelljét ez által ideális match- illetve feeder orsó született belőle. Match és feeder botos technika alkalmazására több felsőkategóriás elsőfékes orsó is alkalmas a Daiwa palettájáról.
A Daiwa TDM széria néhány lényeges pontját tekintve továbbfejlődött az elődmodellhez képest, minőségi és funkcionális szempontból a legmagasabb minőséget nyújtja. A Daiwa N'ZON Plus LT széria a Daiwa új, finomszerelékes világának első orsója, amivel igen magasra tette a lécet már most.
A Daiwa TDR széria olyan finom technikai részletek tárházát vonultatja fel, ami minden match horgászt fellelkesít. A távdobó ABS alumínium távdobó dob nagy dobástávokat tesz lehetővé. Igazi harcsapergető orsóként van számon tartva a Daiwa BG Magsealed. Magas áttétele miatt tökéletes csuka, harcsa pergetésére. A Mag Sealed megoldás gondoskodik a hajtómű tartósan nyugodt és sima futásáról - a tengervíz vagy édesvíz orsóházba jutása a tengely mentén teljesen kizárt.
Egy zseniális széria a következő a Daiwa Certate-G LT. A fém monokróm test, amelyet először a 2016-os Certate HD modelleknél alkalmaztak, stabilan tartja a mechanikát, miközben nagy belső teret kínál a túlméretezett fogaskerekek számára, így hatékonyabbá teszi az orsó működését. Három ponton zárt mágnes zárás gátolja meg a szennyeződés orsóba kerülését. Ezekkel a csúcsminőségű szolgáltatásokkal a Daiwa Certate komoly orsót kínál.
És végül de nem utolsó sorban a zászlóshajó nem más mint a Daiwa Exist G LT orsó. Minden új Daiwa Exist a Light and Tough jegyében készült el. Az új könnyített orsóháznak köszönhetően, az elődökhöz képest jóval könnyebbé vált. Az Exist név mára egybeforrt a csúcsminőség fogalmával.

Ha kíváncsi a Daiwa többi termékére, kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 213
Lista szűrése