Shimano harcsázó botok

A Shimano nevet egyetlen horgásznak sem kell bemutatni. Feederhorgászat vagy bojlis horgászat során már számtalan alkalommal bizonyított a Shimano, de egy pergetés vagy úszós horgászat alkalmával is mindig megállta a helyét. A név önmagáért beszél, kiváló eszközöket jelentetett meg a zsinóroktól kezdve az orsókon át egészen a botokig. Természetesen nem maradt lefedetlenül a horgászat egyik igen népszerű, ám annál nagyobb rutint igénylő területe, a harcsázás sem. A Shimano már egészen kedvező ártól kínál botokat a harcsahorgászok számára is.

A Shimano Vengeance AX Boat egy több különböző hosszúságú botból álló botcsalád azoknak, akik csónakból űzik a harcsákat és a Shimanotól megszokott minőséget keresik elérhető áron. Kezelhető hosszúságú, rendkívül gerinces, erős gyűrűkkel szerelt botok.

Az olcsó harcsázó botok közé sorolható még a Shimano Force Master is, amely szintén hozza a megszokott minőséget, könnyebb és erősebb, mint az elődje és HardLite gyűrűket kapott

A Shimano Forcemaster Catfish Fireball és a Shimano Forcemaster Catfish Lure tökéletesen alkalmazható a legtöbb harcsázó módszerhez, de ahogyan a nevük is mutatja, főleg fireballal vagy gumihallal szerelt végszerelékhez valók. Anyaguk, orsótartóik, gyűrűik a megszokottak, mindkettő kiváló választás erős, folyóvízi harcsákhoz.

Számtalan magyar harcsahorgász használja a 2019-es Shimano Forcemaster Catfish Static botot, amely már több rekordlistás fogást tudhat magáénak a Póról vagy az Ebro folyóról. Az ereje óriási, tökéletesen ellenáll a legnagyobb bajuszosok legerősebb kirohanásainak is. Az egyik legsikeresebb bot megfizethető áron.

A Shimano harcsázó botok következő szintje a Beast Master sorozat. Hatalmas erőtartalékkal rendelkező botok, melyeknél a Vengeance és a Forcemaster gyártása során használt anyagokat is még jobbra cserélték. Itt is megtalálható a Fireball, a Lure vagy a Static típus, de egy még jobb, még erősebb, még terhelhetőbb kialakításban, azok számára, akik egyre több és egyre nagyobb harcsát akarnak fogni. Tökéletes Shimano minőség és megfizethető ár jellemzi minden egyes tagját. A Halcatraz Horgászcentrum és horgász webshop kínálatában szereplő Shimano harcsás botok mind a minőséget képviselik, és a legerősebb, legnagyobbra, esetenként akár 80-100kg-osra is megnövő óriási hazai ragadozóhalunk, a harcsa partra segítéséhez lettek megalkotva. Erejük és anyagösszetételük ehhez mérhető.

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése