9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Légy az írónk!

Segíts Te is, hogy bővüljön az oldalunk, hogy  minél több hasznos információt tudjunk megosztani a horgászokkal!

Segíts és NYERJ!

  • legyél az írónk játék

Mit is ajánlunk?

Térképezzük fel együtt a Horgásztavakat, a Folyókat és Holtágakat és a Horgász szállásokat!

Írj a tapasztalataidról, az élményeidről egy-egy helyhez kapcsolódóan, küldj néhány fotót! Ezt egy hónapig teheted meg. Azután az írásodat feltöltjük az oldalunkra, ahol like-olhatják, kommentelhetik. Akinek a legtöbb like-ja gyűlik adott idő alatt ( 2 hét), az egy értékes nyereményt kap!

  • extra nyeremény

Extra nyeremény az leggyorsabbnak!

Légy TE az első, aki elküldi nekünk az írását és tied lehet egy extra nyeremény!

Ehhez csak annyi kell, hogy elolvasod a játék menetét. És Te leszel a leggyorsabb. Az email rendszerünk pontosan nyomon követi, melyik email mikor érkezett. Ez alapján nem lesz nehéz eldönteni, kinek jár az EXTRA Ajándék!

A játék pontos menete:

1. Küldd el nekünk legalább 20-25 mondatból álló írásodat, amely kapcsolódik valamelyik horgásztóhoz, folyóhoz vagy holtághoz, esetleg horgász szálláshoz.

(Figyelem! Az írásokat moderáljuk! A nyelvtani helytelenségeket javítjuk. Kérjük, otromba dolgokat senki ne írjon! Lehet negatív vélemény is egy-egy helyről, azonban, azokat kérjük intelligensen megfogalmazni.)

Ide küldd: tapasztalataim@halcatraz.hu

(az email cím a játék kezdetéig NEM ÉL!, addig ne is próbálj küldeni írásokat)

Amennyiben elküldöd az írásod, azzal elfogadod, hogy azt a halcatraz.hu oldalon megjelentessük, és a cikked mindenféle ellenszolgáltatás nélkül a Halcatraz Horgászcentrum kezelésébe kerül, aki felhasználhatja az oldalon vagy bármilyen reklám célra.
Minden cikk végére oda írjuk a szerzője nevét!

2. A játék meghirdetésétől kezdve 1 hónap áll a rendelkezésedre, hogy cikkeket küldj. Az elküldött cikkeket egyszerre publikáljuk. Így biztosítjuk, hogy mindenkinek azonos idő áll a rendelkezésére a szavazatok (like-ok) gyűjtésére.

3. A cikkek publikálása után a halcatraz.hu oldalon lesz lehetőség like-olni vagy hozzászólni a cikkhez. Két hét áll mindenki rendelkezésére, hogy begyűjtse a like-okat. (Szólhatsz ismerőseidnek, kiteheted saját Facebook oldaladra a cikket az instrukciókkal, vagy bármilyen módon felhívhatod a cikkedre a figyelmet és kérheted a like-olást. Ebben mi nem korlátozunk.)

4. A két hét letelte után megnézzük, melyik cikk kapta a legtöbb like-ot, és az írójának elküldjük a nyereményt! (Ha megnyered, kérjük juttass vissza nekünk egy képet, amin a nyereményeddel látszol!)

A játékban a Halcatraz Horgászcentrum munkatársai természetesen nem indulnak!

Benevezel?

Leszel az írónk?

A játék 2019.10.28-án indul!