Hűségpont-rendszer működése

Hogyan gyűjtheted és válthatod be hűségpontjaidat?

Egy újabb fejlesztéssel igyekszünk jutalmazni vásárlóinkat, melyet stílusosan hűségpontrendszernek neveztünk el. A pontok gyűjtésére több lehetőség is van, a leírásból megtudhatjátok, hogy milyen módon gyűjthetitek és vásárolhatjátok le azokat.

A mi rendszerünkben beváltáskor 1 pont = 1 forint.


Tehát, hogyan juthatsz hűségponthoz?

Többféle módon!

  • halcatraz hűségpont rendszer

Először is a klasszikus vásárlás után a végösszegből jóváíródik valamennyi hűségpont. Hogy pontosan mennyi, az a kosár tartalmától is függ, az alábbi módon.

Miután regisztráltál és vásároltál a webáruházunkban bármilyen nem akciós terméket, minden elköltött 100 forint után 5 hűségpontot írunk jóvá az egyenlegeden. Példa: egy 10.000 forintos termék vásárlásáért 500 pont íródik jóvá az fiókodban.

Elképzelhető, hogy a vásárlásodra már kedvezményt kapsz. Ha a kosarad tartalmaz 60,000 forint értékben, nem akciós terméket, a 10% kedvezményt már igénybe veheted, tehát fizetni csak 54,000 forintot fogsz, és mi jóváírunk az egyenlegeden 2700 hűségpontot.

De ez még nem minden!

Mivel az akciós termékek nagy része kifutó termék extra nagy árkedvezménnyel, így sokat tanakodtunk, hogy ezek vásárlásakor is járjon-e pont. Mivel a rendszerünk célja a vásárlói hűség jutalmazása, végül úgy döntöttünk, hogy igen, így ilyen esetben is jár minden elköltött 100 forint után 1 hűségpont.

A lényeg viszont most következik!

Egy igazán informatív, élő, színes, mozgalmas weblapot szeretnénk létrehozni, természetesen a ti segítségetekkel. Mivel nagyon fontosak számunkra a véleményetek és a visszajelzéseitek, így a nálunk vásárolt termékek szöveges jellemzését 5 ponttal jutalmazzuk! Ezt a fiókodból töltheted fel, az általad vásárolt termékekhez. Bejelentkezés után értékeld a terméket szövegesen és adj csillagokat is és megkapod a hűségpontokat. Minél több terméknél írsz véleményt, annál többször kaphatod meg az extra hűségpontot. Azaz már használsz tőlünk 10 terméket, írj mindhez véleményt és kapsz 10*5 pontot!

 

SŐT! Ilyet még magyar webshopban nem hiszem, hogy láttál!

Ha a birtokodban lévő termékről fényképet is csatolsz a visszajelzésedhez, vagy akár használat közben, élesben fotózod, 15 pontot kapsz! (Ha mi is rajta vagyunk, annak külön örülünk! :) ) Katt a fiókodba, vásárolt termékek, kiválasztod a terméket és mehet fel!

Ha viszont profi vagy, készíts videót! Készülhet kicsomagolás közben; vízparton; a kedvesed kezében, bárhogy, ezt rád bízzuk. Ha meg tudod oldani, legyünk benne mi is. Töltsd fel a fiókodba és máris tiéd 50 pont! Irány a fiókod...,, de már a többit tudod. Ezt a funkciót úgy tudod használni, ha előbb YouTube-ra feltöltötted a videót, annak linkjét tudod betenni a terméklapon lévő vélemények részbe.
 

(A termék alatt lévő sárga fület keresd! Ne ijedj meg, ha már van, aki értékelte a terméket, bátran kommentelj te is! Tölts fel a + jel segítségével képet vagy videót, és a Mentés-re kattintva már tiéd is a sok-sok hűségpont!)

  • termék vélemény a Halcatraz-on

Minden véleményt, képet és felvételt a valós közzététel előtt tartalmilag vizsgálunk! Megbotránkoztató, felháborodást keltő tartalmat nem jelentetünk meg és nem jutalmazunk! A feltöltött videók tulajdonjogát nem vizsgáljuk, az esetleges jogtalan használatért a felelősség a feltöltőt terheli.


Miért érdemes hűségpontot gyűjteni?

Mert a gyűjtött hűségpontok levásárolhatók! Ahogyan írtuk 1 pont 1 Forintot ér. Mindössze annyi megkötésünk van, hogy a megvásárolni kívánt termék végösszegének maximum 90%-áig használható fel a hűségpont. Például, ha kinéztél egy mérőzsákot 3990 Ft-ért, akkor maximum 3591 hűségpontot használhatsz fel. Ha neked 4000 hűségpontod van és mindet fel akarod használni, akkor a kosár végösszegének 4445 Ft-nak kell lennie.

Gyűjts, halmozz, vásárolj, válj részévé a felemelkedésnek! A hűségpont rendszer csak regisztrált felhasználóknak érhető el. Amennyiben ki akarod használni a hűségpontrendszer adta lehetőségeket, regisztrálj mihamarabb! Tegyük színessé együtt a halcatraz.hu weboldalt!