Rapala Olíva Hálós Baseball Sapka - Rapala Moss Foam Cap

9 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Rapala Olíva Hálós Baseball Sapka - Rapala Moss Foam Cap

Szeretnénk bemutatni nektek a kizárólag USA piacára gyártott Rapala sapkákat. Ez nem fog szembe jönni veled a vízparton, vagy éppen az utcán. A Rapala egy világhírű horgászcikk és sportruházat márkája, melyet 1936-ban alapított Jorma Kivi. A cég az évek során kiváló minőségű termékeiről vált ismertté, és horgászok milliói körében kedvelt márkává vált. Ez a klasszikus kialakítású kamionos sapka vintage megjelenésű diatos darab. A 100% poliészter hálós rész hűsít a forró nyári napokon.

A Rapala ruházat kollekciója kifejezetten a horgászok igényeire van tervezve. A ruhadarabok strapabíró anyagokból készülnek, hogy állja az időjárás viszontagságait, és kényelmes viseletet biztosítsanak horgászat során. A ruhákat úgy tervezték, hogy funkcionálisak legyenek, és könnyen mozogjon bennük a horgász a vízen vagy parton.

A Rapala ruházat stílusos és egyben funkcionális, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy mindig az igényeiknek megfelelő viseletet találnak a márkától. Az egyedi design és a megbízható minőség garancia arra, hogy a Rapala ruházatok hosszú távon is kiválóan szolgálják majd a horgászokat.

  • Magyarországon csak nálunk kapható
  • Állítható méret
  • Divatos megjelenés
  • Hálós kivitel
  • Anyag: 100% poliészter

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
rapala-8840 Gyártó Rapala
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!