Preston Görgő - Preston Absolute Pole Roller

79 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Preston Görgő - Preston Absolute Pole Roller
A több, mint két éves fejlesztés csúcspontjaként az Absolute Pole Roller a legstabilabb henger a piacon, és minden körülményhez teljesen beállítható.
Négy duplán kinyúló lábbal rendelkezik, amelyek mindegyike teljesen állítható, így az egyenetlen vagy meredek terepen is egyszerű és könnyű megbirkózni. Mindegyik lábnak saját reteszelő kézikereke van, amely biztosítja, hogy gyakorlatilag nincs oldalirányú elmozdulás, ami néhány görgőnél gyakori probléma, és azt jelenti, hogy a görgő hihetetlenül stabil, még akkor is, ha a maximális magasságig kinyújtják, vagy lábhosszabbítókkal tovább. Két könnyen elhelyezhető szögbeállítás van, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az egyes lábakat a part körvonalaihoz igazítsa.
A középső függőleges görgő másodpercek alatt eltávolítható, így az Absolute Roller egy nagy, egy hengerré varázsolható, ha azt kívánja, hogy maximális sokoldalúságot biztosítson, míg a külső függőleges görgők szögben is behajthatók, így tökéletes szeles körülmények között. Minden felfelé álló görgő robusztus nyomógombbal rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen beállítható. Az Absolute Roller vízmértékkel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a görgő vízszintesen álljon a beállítás során. A szuper jó minőségű csapágyak azt jelentik, hogy a rúd könnyedén siklik a görgőn, míg a mellékelt kiváló minőségű párnázott táska a görgőt a tetején tartja. állapot a bankon és azon kívül.
  • Szélesség: 920 mm
  • Magasság: 500-1150 mm
  • Súly: 4,2 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
preston-innovations-8838 Gyártó Preston Innovations
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!